Ramires Sezonu Kapattı - Son Dakika
Spor

Ramires Sezonu Kapattı

Ramires Sezonu Kapattı

Chelsea'nin oyuncusu Ramires, takımının Sunderland'a yenildiği maçta gördüğü kırmızı kart sonucunda sezonun geri kalanında takımını yalnız bıraktı.

24.04.2014 21:31  Güncelleme: 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı oyuncu, Sebastian Larsson'a ikili mücadele sırasında tokat atarak kırmızı kart görmüştü. Ramires sezonun geri kalanında ve yeni sezonun başlangıcında bir maçı kaçıracak.

Eski Benfica'lı Ramires'in hakem Mike Dean'in görüş açısında yaptığı müdahale sonucunda İngiltere Federasyonu oyuncuya verdiği cezayı onadı.

İngiltere Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, " Chelsea'nin orta saha oyuncusu Ramires, topsuz alanda rakibine yaptığı müdahale sonucu aldığı cezayı kabul etmiştir. Cumartesi günü Stamford Bridge'de Sunderland ile Chelsea'nin karşı karşıya geldiği mücadeleyi takiben bundan sonra oynanacak dört maçta cezalı olacaktır."

Ramires, Chelsea'nin şampiyonluk yarışında ağır yara aldığı karşılaşmanın ardından oynayacağı Liverpool, Norwich City ve Cardiff City ile yapılacak mücadelelerde ve yeni sezonun ilk karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ramires Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement