Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Bi·li·m, Sanayi· ve Teknoloji· Bakanı Faruk Özlü, "Bu bayramda en büyük temennim 80 milyon vatandaşımızla birlikte huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca görülen sofralarımızdaki bereketin eksik kalmamasıdır" ifadelerini kullandı.

23.06.2017 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bi·li·m, Sanayi· ve Teknoloji· Bakanı Faruk Özlü, "Bu bayramda en büyük temennim 80 milyon vatandaşımızla birlikte huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca görülen sofralarımızdaki bereketin eksik kalmamasıdır" ifadelerini kullandı.

Bakan Özlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Bayramların bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın, ortaklaşmanın samimiyetle hissedildiği ve yaşandığı müstesna zamanlar olduğunun altını çizen Özlü, şöyle devam etti:

"Bu bayramda en büyük temennim 80 milyon vatandaşımızla birlikte huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca görülen sofralarımızdaki bereketin eksik kalmamasıdır. Mehmetçiklerimiz yurt içinde ve yurt dışında terörle ve Türkiye hasımlarıyla çetin ve kahramanca mücadeleye devam ediyorlar, dualarımız her daim onlarla beraberdir. Terörle mücadelede şehit verdiğimiz evlatlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatan ve millet için göğsünü siper eden şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onların emanetlerine gözümüz gibi bakmaya ve birliğimizin, dirliğimizin üzerine titremeye devam edeceğiz."

"Üretim Reform Paketi yeni ufuklar açacak"

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen Üretim Reform Paketi'ne de değinen Özlü, yakın zamanda düzenlemenin meyvelerinin alınmaya başlanacağını ifade etti.

Özlü, Üretim Reform Paketi'nin sanayiye ve teknoloji üretimine yön verirken, gelişen ve kalkınan Türkiye'ye yeni ufuklar açacağına dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Bütün çabamız sanayileşme yolunda dünya standartlarının üstüne çıkmış, ileri teknoloji üretip ihraç eden, sürdürülebilir kalkınmayı, inovasyonu, verimliliği esas alan, bilimde öncü bir Türkiye'yi inşa etmektir. Bunun için iyi yetişmiş insan kaynağımızla, ufku her geçen gün genişleyen gençlerimizle, bilim insanlarımızla, üniversitelerimizle, mühendislerimizle ve bütün kurumlarımızla birlikte çalışmaya, üretmeye, katma değer oluşturmaya devam edeceğiz. Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda, aynı şevkle ülkemize hizmeti sürdürecek, el birliği ve yardımlaşmayla ülkemizi daha ileri seviyelere taşımanın gayreti içinde olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement