Rainbow Kayseri Spor'dan Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Rainbow Kayseri Spor'dan Vali Düzgün'e Ziyaret

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne yükselen Rainbow Kayseri Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ve sporcular, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

05.05.2014 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ne yükselen Rainbow Kayseri Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ve sporcular, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Vali Düzgün, ziyarette, gelecek sezon Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Kayseri'nin bir takımının olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Düzgün, "Yoğun macera sonucu Süper Lig'e yükseldiniz. Kayseri'nin adını Süper Lig'de de başarıyla temsil edeceğinize inanıyoruz. Başarınızdan dolayı yönetim, teknik heyet ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Akbeyaz da Süper Lig'de Kayseri'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, "Kulübü 9 ay önce kurduk. Uzun uğraşlardan sonra birinci lige katıldık, ardından Süper Lig'e adım attık. 11 lig maçı, 6 da play-off maçı oynadık. Karşılaşmaların hepsini kazanarak, Süper Lig'e yükseldik. İnşallah aynı başarıyı Süper Lig'de de göstermek istiyoruz."

Vali Düzgün, konukları ve şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Rainbow Kayseri Spor'dan Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement