Rafet El Roman Resmi Kayıtlarda Bekar Görünüyor - Son Dakika
Magazin

Rafet El Roman Resmi Kayıtlarda Bekar Görünüyor

Temmuz ayında Almanya'da evlenen Rafet El Roman ve Ceren Kaplakarslan, resmi kayıtlara göre hala evlenmemiş olarak görünüyor.

17.09.2014 08:13  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temmuz ayında Almanya'da evlenen Rafet El Roman- Ceren Kaplakarslan çiftinin resmi olarak evli görünmemeleri kafaları karıştırdı.

RESMİ KAYITLARDA BEKAR GÖZÜKÜYORLAR

Nüfus kayıtlarına göre 15.09.2014 itibariyle Rafet El Roman (Rafet Yaşdut) ‘Boşanmış’, Ceren Kaplakarslan ise ‘Bekar’ görünüyor. Bodrum'da gelinlik ve damatlıklar içinde yakın dostlarına bir davet veren çift, belgelere bakılırsa hiç evlenmemiş! Evlilik haberleri sonrası Kaplakarslan’ın annesi Nuray Deveci’nin Facebook hesabından gelin-damat fotoğraflarını "Sözün bittiği yer. Artık herkes ağzını kapatsın, ortalık karıştırmaktan vazgeçsinler. Birbirlerini seven iki insanın mutluluklarına alkış tutun sadece" notuyla paylaşması da medyaya yansımıştı. Ceren Kaplakarslan da nikah sonrası tebrikleri kabul edip, sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.


Rafet El Roman Resmi Kayıtlarda Bekar Görünüyor
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Rafet El Roman Resmi Kayıtlarda Bekar Görünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • KAHRAMAN KADINLAR: MEMLEKET MESELESİ SANKİ, YETER ARTIK KABAK TADI VERDİN RAFET ! 8 1 Yanıtla
  • efsane: rafeti tekgeçerim herkesin hayatında inişler çıkışlar yaşanıyor bizim gibi sıradan kendi halindeki insanların bile sıkıntıları oluyor bence normal sıkıntı yok kuma almamışya adam. . . 7 1 Yanıtla
  • 17.DEVLET TURKİYE CUMHURİYETİ: Nikah, dili bağlarmış. . . 5 1 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): terbiyesiz bir adam bir kez konsernde bulnmştum bir daha töbee. :) 4 0 Yanıtla sen anca git totemi gücüne inan 2*2=?: adamda sen onun konserinde bulunmuyon diyeee bütün konserlerini iptal etmiş pehh . . ;) 0 0

Advertisement