Radardan Kaçmak İçin Facebook'ta Grup Kurdular - Son Dakika
Güncel

Radardan Kaçmak İçin Facebook'ta Grup Kurdular

Radardan Kaçmak İçin Facebook\'ta Grup Kurdular

Isparta'da trafik kontrolleri ve radar uygulamalarına yakalanıp ceza yememek için Facebook'ta kurulan grubun üye sayısı 5 bine yaklaştı.

22.09.2014 10:20  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' adı verilen grup kuruldu. Yöneticiliğini A.T. ve İ.B.K.'nın yaptığı grubun kuruluş tarihi 18 Temmuz olarak belirtildi. Gruba, 5401 Facebook kullanıcısı üye oldu. Kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamalarının anında paylaşıldığı grup tanımlanırken, 'Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi.



RADAR VAR, DİKKAT

Trafik kontrolü ve radar uygulamalarında ceza yememek amacıyla kurulan grupta paylaşımlar yalnızca üyeler tarafından görülebiliyor. Grup üyeleri trafik kontrolü ya da radar uygulamalarının bulunduğu yeri, "Sav yolu gidiş istikameti Opet karşısı radar var. Dikkat! Saat: 10.35", "Isparta- Eğirdir yolu Büyükgökçeli'de radar var. Dikkatli olalım. 09.40" gibi mesajlarla paylaşıyor. Sürücüler bu sayede trafik kontrolü ve radar uygulamasına yakalanmamak için önlem alıyor.

"PAYLAŞIM CEZA YEMENİZİ ENGELLER"

Gruba ait bilgilerin yer aldığı bölümde, paylaşımların belli kurallar çerçevesinde yapılması konusunda üyeler uyarılırken, yöneticilerden İ.B.K.'nın, "Bugün biz bir başkasına yardım sağlayabilirsek, yarın o kişinin de bize yardımı dokunacaktır. Paylaşım ceza yemenizi engeller ve ehliyet kurtarır, bol şans. Kazasız, cezasız ve güvenli sürüşler dilerim. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkürler" şeklindeki açıklaması dikkati çekti.

Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' grubundan haberdar olduklarını belirtirken, konuyu Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirdiklerini ve gereken çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Radardan Kaçmak İçin Facebook'ta Grup Kurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • doğal değil mi ?: suç emniyet teşkilatında. sen koca yolda tek bir noktaya radar koy, hızlı giden araba 200 mt için hızını normale döndürsün, yanından geçsin gitsin sonra gaza tekrar asılsın. bu para koparmak değil de nedir ? avrupada plakaya chip konur. yola girdiğinde dedektör aracı uydudan takip eder. gittiği güzergahı km/h a oranlayıp eğer vaktinden önce diğer dedektörden çıkış yaparsanız hızınız ortaya çıkar ceza makbuzu adrese postalanır. siz sağ polis selamet. bırakın bu işleri. adam gibi ceza yazacaksanız yazın. göstermelik değil 14 9 Yanıtla
  • AASDAFSAF: HAHA BIZ BUNU 1 SENEDIR KULLANIYORUZ :) 15 8 Yanıtla
  • MURAT: POLİS RADAR UYGULAMASINI HIZ YAPIP CANINIZDAN OLMAYIN DİYE SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANLARIN HAYATINI KARARTMAYIN DİYE YAPIYOR. YOK ÇORBA PARASI YOK BİLMEM NE. DANGALAK DANGALAK ŞEYLER YAZMAYIN. RADARDA ARAÇ DURDURULMUYOR. KESİLEN CEZADA DEVLETİN KASASINA GİDİYOR POLİSİN CEBİNE DEĞİL. POLİSİNİ BU KADAR AŞAĞILAYAN BAŞKA BİR MİLLET VARMI ACABA. SÖZDE MÜSLÜMAN DÜRÜST ÜLKEYİZ. VATANSEVERİZ. MİLLİYETÇİYİZ. POLİS DÜŞMANI DOLU BU MEMLEKET. POLİS KEYFİNDENDE UYGULAMA YAPMIYOR HER ŞEY EMİRLE YAZIYLA CAHİL CÜHELA BOŞ BELEŞ YARATIKLAR 13 5 Yanıtla cehalet dizboyu: antalyalı hemşerim ne kadar prim aldığınıda yazsaydın yaa :))) 0 0
  • zafer: izmirde varmı böyle bir uygulama arkadaşlar 3 6 Yanıtla
  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.


Advertisement