Radar Cezasına Kızan Genç Sürücü Traktörle 250 Bin Liralık Radarı Ezdi - Son Dakika
Güncel

Radar Cezasına Kızan Genç Sürücü Traktörle 250 Bin Liralık Radarı Ezdi

Radar Cezasına Kızan Genç Sürücü Traktörle 250 Bin Liralık Radarı Ezdi

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle kendine kesilen trafik cezasına kızan genç, plakasını gizlediği traktörüyle 250 bin liralık trafik radarını ezdi.

08.02.2016 17:05  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polis ekiplerince ehliyetine el konularak para cezası kesilen 19 yaşındaki Hüseyin Sarpen, iddiaya göre radar cezası da gelince plakasını gizlediği traktörle faaliyete geçmeyen kule radar cihazının üzerinden geçti. Sarpen hakkında iki kamu malına zarar vermek suçundan soruşturma açıldı.

ALKOLLÜ OLDUĞU GEREKÇESİYLE DURDURULDU

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde ailesiyle birlikte çiftçilik yapan Hüseyin Sarpen, geçtiğimiz hafta kullandığı 22 AS 146 plakalı otomobille Kıyık Caddesi'nde araçla yol kenarında hız kontrolü yapan trafik ekiplerinin radarına girdi. 189 liralık ceza makbuzu adresine gelen Sarpen, dün gece 01.30 sıralarında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ihbar üzerine durduruldu.


Hüseyin Sarpen'nin plakasını gizlediği traktörü mobeselere böyle yansıdı

CEZAYA SİNİRLENİNCE TRAKTÖRÜYLE TRAFİK RADARINI EZDİ

Polis ekiplerince ehliyetine el konulan Sarpen'e idari para cezası uygulandı. Buna öfkelenen Hüseyin Sarpen, Lalapaşa ilçesinde bir süre alkol aldıktan sonra traktörünün 22 HR 601 sayılı plakasını gizleyip sabah 05.01 sıralarında Kıyık Caddesi'ne geldi. Burada henüz faaliyete geçmeyen ancak kendisine ceza kesen radar zannettiği Trafik Elektronik Denetleme Sistemindeki (TEDES) kule radarın traktörle üzerinden geçti. Kullanılmaz hale gelen radarın yıkıldığının fark edilmesi üzerine polis ekiplerince soruşturma başlatıldı.



Sarpen'in üzerinden traktörle geçtiği 250 bin lira değerindeki kule radar

"ALKOLLÜYDÜM PİŞMANIM"

Polis ekipleri plakası gizlenen traktör sürücüsünün fotoğrafıyla inceleme yaparak, sürücünün Hüseyin Sarpen olduğunu tespit etti. Lalapaşa ilçesinde yakalanan Sarpen ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne getirildi.



Sarpen traktörüyle üzerinden geçtikten sonra radarın bulunduğu yer

Burada kule radar cihazının üzerinden geçtiğini itiraf etti. Radar cihazını ezdiği traktörde polis ekiplerince incelemeye alındı. Traktör üzerinde radar cihazının parçaları tespit edildi. Hakkında 'kamu malına zarar vermek' suçundan soruşturma açılan Sarpen, gelen radar cezasına kızdığını için kule radarı ezdiğini ifade ederek, "Eve gelen radar cezasına kızınca traktörle üzerinden geçtim. Ama pişmanım, biraz alkol almıştım" dedi.


19 Yaşındaki Hüseyin Sarpen olayın ardından "Pişmanım biraz alkol almıştım" dedi.

DAHA ÖNCE 6 KEZ RADARA GİRMİŞ

Polis ekiplerince yapılan incelemede daha öncede 6 kez radara girdiği tespit edilen Hüseyin Sarpen'e en son 189 lira idari para cezası kesildiğini belirledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sarpen serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, Sarpen'in ezdiği radar cihazının yaklaşık 250 bin lira değerinde olduğu bildirildi. Edirne Emniyet Müdürlüğü'nce kentte hız ve kırmızı ışık denetimi yapacak 15 kadar kule radar cihazı kuruldu. Ancak test aşamasındaki sistem henüz devreye alınmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Radar Cezasına Kızan Genç Sürücü Traktörle 250 Bin Liralık Radarı Ezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ilyas: a be ne yaptın be yav kapçık ağızlı sen aganın talikasımı sandın be ya a be sat bakeyim draktörüde üde bakem paran yetcekmi 48 1 Yanıtla
  • Türkiye Cumhuriyet : Kesin CHP Li salak alkollü suç işlemek cezayı artırıyor. aklı sıra cezayı hafifletecek. 17 19 Yanıtla
  • ismail: Vatandaş artık bıktı... her yerde ceza yazıyorlar ... bu kadar da olmaz gitsinler kazaların olduğu yere radar koysunlar 18 12 Yanıtla
  • yorumsuz: aferim adama helal olsun iyi yapmış 5 22 Yanıtla
  • Sahil: Bizi bu hale getiren emniyet teşkilatı utansın eline sağlık insallah ceza kesmezler 9 15 Yanıtla
  • radar indiregandi: helal olsun biktik usandik artik bu radar cezalarindan tamamen soyguna dondu olay inin ustumuzden artik. 5 18 Yanıtla
  • Hey allahım: Tam bir Sığır ya 20 1 Yanıtla
  • veli: tipe bak vatana hayirmi gelir bundan zarardan başka. .. 16 3 Yanıtla
  • ayten: devlet vatandaşına pusu kurarmı olmadık yerlere saklanıyorlar 11 4 Yanıtla TR: Bende bu pusu işini sadece danimarkada hollandada var zannediyordum 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement