Quaresma, Ağlayan Çocuğa Forma Verdi - Son Dakika
Spor

Quaresma, Ağlayan Çocuğa Forma Verdi

Quaresma, Ağlayan Çocuğa Forma Verdi

Portekizli yıldızlar, antrenmanda taraftarlara forma hediye etti. Bir çocuk, forma alamadığı için ağlamaya başladı. Q7, miniği kucağına aldı ve Patricio'nun formasını verdi.

05.09.2015 09:54  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'dan alkışlanacak bir hareket daha geldi. Ege'de yaşanan mülteci utancı sonrası kendi resmi internet sitesinden "Dostum" başlıklı duygusal bir mektup yayınlayan Ricardo Quaresma, herkesin gönlünde taht kurdu. Mülteci sorununun artık bitmesi gerektiğini vurgulayan Beşiktaş'ın yıldızı, Portekiz'de de yaptığı hareket ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Portekiz Milli Takımı, dün oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Fransa maçı öncesi Estoril şehrindeki antrenmanını taraftarlarına açtı. Bini aşkın Portekizli, idmanı izlemek için tribünleri doldurdu. Antrenman öncesi futbolcular, taraftarlara forma hediye etti.

"PATRİCİO FORMANI ÇIKARSANA"

Ama bir çocuk forma alamadığı için ağlamaya başladı. Bunu fark eden Quaresma, hemen miniğin yanına gitti. Çocuğu kucağına alan Portekizli yıldız, "Forma yok mu?" diye sordu. "Hayır" yanıtını alan 31 yaşındaki oyuncu, kaleci Rui Patricio'yu çağırdı ve "Formanı çıkarsana!" dedi.

ALKIŞ TOPLADI

27 yaşındaki kaleci de formasını çıkardı ve ağlayan çocuğa verdi. Büyük bir mutluluk yaşayan minik, koşarak tribünlere gitti. Taraftarlar da bu hareketi nedeniyle Quaresma'yı alkışladı.

Son Dakika Spor Quaresma, Ağlayan Çocuğa Forma Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bilgin: Sen bir dünya markasısin @7 9 0 Yanıtla
  • bingöllü: chdp-pkk-deas-pyd-israil-ermeni-asala teröristler. 4 5 Yanıtla
  • Akp: Adamsın trevela 9 0 Yanıtla
  • Way be: Hemen yakalansin 5 0 Yanıtla
  • Q7: İŞTE BEŞİKTAŞLI FARKI... 3 1 Yanıtla
  • KOCA YÖRÜK: İlginç 0 2 Yanıtla
  • Ccc: Bu ülke haini haber yapar dostum 0 2 Yanıtla
  • ...: BUMUDUR BUDUR 1 0 Yanıtla

Advertisement