Qualcomm, Veri İndirme Hızlarını 450 Mbps'ye Kadar Çıkardı - Son Dakika
Teknoloji

Qualcomm, Veri İndirme Hızlarını 450 Mbps'ye Kadar Çıkardı

Qualcomm, Veri İndirme Hızlarını 450 Mbps\'ye Kadar Çıkardı

Qualcomm veri indirme hızlarını 450 Mbps’ye kadar çıkaran beşinci nesil CAT-10 LTE çok modlu modemi ve güç tüketimini en uygun seviyeye getiren yeni nesil...

20.11.2014 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Qualcomm bugün tam iştiraki Qualcomm Technologies, Inc.'nin, beşinci nesil LTE çok modlu modem çözümü olan Qualcomm Gobi 9x45'i ve ikinci nesil Qualcomm RF360 zarf takipçisi QFE3100'ı duyurdu. Üstün LTE bağlantısı ile donatılan her iki ürün de daha hızlı indirme işlemini destekleme, yüksek uygulama performansı, gelişmiş ısı verimi ve uygun seviyede güç tüketimi sağlamak için birlikte çalışabilecek şekilde tasarlanmış bulunuyor. Halihazırda müşteriler tarafından test edilen ürünlerin 2015'te piyasaya sunulması bekleniyor.


Qualcomm Technologies, Inc. Başkan Yardımcısı ve QCT Eş Başkanı Cristiano Amon, yeni ürünlerle ilgili şu değerlendirmeyi yapıyor: "Bağlantı çözümlerimizin beşinci nesil LTE Category 10 teknolojisi ve QFE3100 ile genişlemesi tüketicilere en hızlı LTE Advanced ağlara bağlanabilen, daha verimli mobil cihazlar sunarken güç tüketimini de düşürecek. Bugün duyurduğumuz ürünler, LTE bağlantı alanında kurmuş olduğumuz teknoloji liderliğinin temeli üzerinde yükseliyor ve tüketicilere olağanüstü ve benzersiz bir mobil deneyim sunma kararlılığımızı sergiliyor."



Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Qualcomm, Veri İndirme Hızlarını 450 Mbps'ye Kadar Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement