Putin: IŞİD'le İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor - Son Dakika
Güncel

Putin: IŞİD'le İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile basın toplantısında konuşan Putin, Türkiye hakkında "Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor" dedi.

26.11.2015 22:22  Güncelleme: 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile ortak basın toplantısında konuşan Putin "Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor" diyerek Rus lider, Türkiye'den böyle bir tutum beklemediklerini vurguladı.

İşte Putin'in açıklamalarından satır başları:

"Teröre karşı çifte standart uygulayanlar, IŞİD ile ekonomik ilişki kuranlar ateşle oynuyor.
S-400 konuşlandırdık çünkü uçağımız düşürüldü, müttefik olarak kabul ettiğimiz bir ülke tarafından düşürüldü. Bunu beklemiyorduk. Bölgede yürütttüğümüz operasyonları Amerikalı ortaklarımıza önceden bildirdik, Türkiye de bu bilgilere sahipti.

"İNSANİ YARDIM TAŞIMIYORLARDI"

Hollande ile Fransa'yla birlikte Suriye'deki operasyonlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunma konusunda anlaştık. Esad'ın geleceğine Suriye halkı karar vermeli. TIR'ların insanı yardım malzemesi taşımadıklarından şüphlendik. Vurulan tırların orada ne yaptığını uluslararası toplum sorgulamalı, söylenen gibi insani yardım taşımıyorlardı.

"O PETROL PARALARINDA BİZİM PİLOTLARIMIZIN KANLARI VAR"

Suriye'de teröristlerin olduğu bölgelerden gece gündüz kamyon kamyon petrol Türkiye'ye taşındı. Kesinlikle o petrol tankerlerinin Türkiye'ye dolu gidip boş dündüklerini biliyoruz. Bu Türkiye halkının da bir sorunudur. O petrol paralarında bizim pilotlarımızın ve Paris'de ölenlerin kanları var.

"PETROL TANKERLERİ GECE GÜNDÜZ TÜRKİYE'YE GİDİYORLAR"

"Petrol konusuna gelirsek, Türkiye'de Antalya'da G20 zirvesinde göstermiş ve herkesin önünde bu konudan bahsetmiştim, görüntüler pilotlarımız tarafından 5 bin kilometre yükseklikten çekildi. Petrol taşıyan otomobiller zincir halinde gidiyorlar ve görüntüden çıkıyorlar."

Teröristler tarafından ele geçirilen Suriye topraklarından yapılan petrol sevkiyatından bahsediyoruz. Özellikle bu topraklardan oluyor, başka yerden değil. Bu araçların nereye gittiğini havadan görüyoruz. Onlar sabah ve akşam Türkiye'ye gidiyor."

Putin: IŞİD\'le İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor

Son Dakika Güncel Putin: IŞİD'le İlişki Kuranlar Ateşle Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • Bilal : Türkün gücünü göreçeksiniz 96 88 Yanıtla
  • Hakan: Biz nasıl bi milletiz şu yorumlara bak yahu yok tc işidden petrol alıyomuşta bilmem ne kendi devletine bu kadar hainlik eden elalemin söylediğine inanan devletini yalancı gören dünyada başka bi millet yoktur. bak ruslara % 90 hatalıda olsalar birbirilerini satmıyorlar devletlerine yalancı demiyolar ne diyelim allah tcyi bu hainlerden ve düşmanlarımızdan korusun 93 22 Yanıtla
  • cc: Putinin sakasi yok iste et meydani diyor, recep kabusun olacak putin.huhaaazu 41 67 Yanıtla ÇORUMLU: Neyin kafasındasın kardeş sen :) savaş çıkarsa tayyip e birşey olmaz en ön saflarda bizler olucaz ki Türkmen kardeşlerimiz için savaşmaya değer . Akp hükümetini uçak krizi hakkında destekliyoruz .çoook çokkk iyi yaptılar ellerine sağlık burası türkiye öyle elini kolunu sallaya sallaya giremessin . 0 0
  • dogru: cok dogru putin isid i turkiye besliyor 48 56 Yanıtla
  • ALEVİ24 MUHAMMED ALİ: DOGRU SOYLUYOR TURKIYE O SILAHLARI KIME GONDERDI ISIDE TABII KI HADI KURAN A EL BASIP YALAN DEYIN 42 58 Yanıtla
  • engin takici: Uyanik olun.tc nin etrafini ceviriyo ruslar.iran ,ermenistan simdide suriye.sizce. tc izin verirmi . 62 9 Yanıtla
  • gerçekler acıdır: Putin doğru konuşuyor işidle iş birlikçi türkiye var 40 29 Yanıtla
  • METEHAN: LA PUTOCAN,TÜRKİYENİN,EN CEVVAL VATAN HAİNİNİ KROLAR BU ÜLKEYİ SALLAYAMADI,SEN KİMSİNNNN? 43 24 Yanıtla
  • Botani: Suriye de olen insanlarin tek sorumlusu erdogandir suriye ye demokrasi felan diyor once siz kendinize bakin her gun doguda masum insanlari olduruyor otanmadan demokrasi den bahsediyor 36 30 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu
    15:24 İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

    İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu, Sakarya'da düzenlenen Paletli Yüzme Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 50 metre ve 100 metre çiftpalet branşında birinci oldu. 14-17 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada Koyuncu, 100 metre mesafesinde Türkiye rekorunu kırdı ve milli takım barajını geçti.

  • Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı
    15:23 Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı

    Edirne Belediyesi ile Edirne Pazarcılar Odası arasında kentteki pazar yerlerinin işletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni protokolün hazırlandığını ve tüm sebze meyve pazarlarının düzeninden odanın sorumlu olacağını belirtti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Gürkan, açılışı geciken Cumartesi Pazarı hakkında da bilgi verdi. Edirne Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Gürkan'a teşekkür etti. Ayrıca, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleceğin Yazarları Projesi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu
    15:20 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir'i ziyaret ederek sporcu gençlerle bir araya geldi. Edremit Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle buluşan Bakan Yardımcısı, gençlerin görüş ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı ayrıca İvrindi ilçesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı ve Gökçeyazı futbol sahasında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:19 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Adalet Sarayı'nda terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Kiraz'ın adalet mirasını layıkıyla ifa etmek gerektiğini vurguladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da törene katılarak Kiraz'ın makam odasına karanfil bıraktı.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu
    15:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, Bursa'nın her köşesinde gülümsediklerini ve bu şehirde yaşamaktan mutlu olduklarını belirtti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak
    15:18 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü sağlık merkezleri açacak. Sağlık merkezlerinde ayakta muayene, teşhis ve tedavi, tahlil, enjeksiyon/pansuman, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, diyetisyen ve evde bakım hizmetleri verilecek.


Advertisement