PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da defans oyuncusu Giorgi Rekhviashvili’nin sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından, Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Rekhviashvili’in menajerle görüşerek anlaştık. Bu sene için sözleşmeyi feshedeceğiz” dedi.

21.11.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da defans oyuncusu Giorgi Rekhviashvili'nin sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından, Boluspor Başkanı Savaş Abak, "Rekhviashvili'in menajerle görüşerek anlaştık. Bu sene için sözleşmeyi feshedeceğiz" dedi.

Boluspor'da sezon başından bu yana oynadığı oyunla göz dolduran stoper Rekhviashvili'nin Altınordu maçında sakatlanarak sezonu kapatması sonrasında yönetim başarılı oyuncuyla sözleşmeyi fesh etme kararı aldı. İHA muhabirine konuşan Boluspor Başkanı Savaş Abak, "Dün Rekho'nun menajerleri geldi. Oturduk, konuştuk. Yabancılarda anlaştığın bedelin yüzde 100'ünü ödemek zorundasın. Ödemediğin taktirde FIFA'ya başvuruyorlar ve sıkıntı oluyor. Menajerle görüşerek anlaştık. Bu sene için sözleşmeyi feshedeceğiz" diye konuştu.

Gelecek yıl başarılı oyuncunun düzelmesi halinde takımda yeniden görmek istediğini belirten Başkan Savaş Abak, "Önümüzdeki seneye bakacağız. Sağlıklı ve iyi bir Rekho'yu önümüzdeki sene de isterim. Bu sene verdiğimiz bedeller o oyuncuya verilir. Azimli, hırslı, iyi bir oyuncu. İnşallah seneye toparlar" şeklinde konuştu.

"GEREKİRSE TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Devre arasında stoper mevkine takviye yapılıp yapılmayacağının ligde durumlarına göre belli olacağını ifade eden Başkan Abak, "Biz Mehmet Kuruoğlu'nu sağ bek diye aldık ancak stoper mevkinde başarılı işler yaptı. Ama şu anda stoper eksiğimiz var. İkinci yarı öncesi puan durumumuza bakacağız. Nerede olduğumuza bakacağız. Ona göre yapılması gereken takviye varsa yapacağız. İmkanlarımız dahilinde bir şeyler yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement