PSG'li Serge Aurier'den Hocasına Ağır Benzetme - Son Dakika
Spor

PSG'li Serge Aurier'den Hocasına Ağır Benzetme

Paris Saint-Germain'de forma giyen Serge Aurier, Periscope yayınında hocası Blanc için "hayat kadını", Angel di Maria için "Kukla" benzetmesi yaptı.

14.02.2016 14:58  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da açık ara şampiyonluğa koşan Paris Saint-Germain'de Serge Aurier depremi yaşanıyor. 22 yaşındaki savunmacı, Periscope yayınında hayranlarının sorularını yanıtlarken kantarın topuzunu kaçırdı.

Teknik direktörü Laurent Blanc hakkında "O bir hayat kadını" sözlerini sarf eden Aurier, tecrübeli hocanın Ibrahimovic'le olan yakınlığını da yine küfürlü sözlerle dile getirdi.

"DI MARIA KUKLA, SIRIGU BİTMİŞ"

Yayında takım arkadaşlarına da göndermeler yapan Angel Di Maria için "O bir kukla", kaleci Salvatore Sirigu içinse "İşi çoktan bitmiş" ifadelerini kullandı.

Paris Saint-Germain'in bu skandal olayın ardından Aurier'e nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu.

PSG\'li Serge Aurier\'den Hocasına Ağır Benzetme

Son Dakika Spor PSG'li Serge Aurier'den Hocasına Ağır Benzetme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • karsli: En buyuk BJK tabi yildirimsiz 0 47 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 1 0 Yanıtla

Advertisement