Protokolden Adana Demirspor'a Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Protokolden Adana Demirspor'a Bayram Ziyareti

Protokolden Adana Demirspor\'a Bayram Ziyareti

Adana Valisi Mustafa Büyük ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirspor Kulübü'nü ziyaret ederek, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular ve çalışanlarla bayramlaştı.

04.10.2014 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirspor Kulübü'nü ziyaret ederek, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular ve çalışanlarla bayramlaştı.

Pazar günü oynanacak olan Kayserispor maçı için kampta bulunan futbolcularla sohbet eden Vali Büyük ve Başkan Sözlü, her zaman için yanlarında olacaklarını ifade ederek karşılaşma öncesi başarılar diledi.

Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular, Adana Valisi Mustafa Büyük ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye bayram ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

BAŞKAN'DAN FUTBOLCULARA BAYRAM HEDİYESİ

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, teknik heyet ve tüm futbolcuların bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Takımın antrenmanını izleyen Başkan Aydoğdu, tesislerin mavi salonunda Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman, antrenörler ve Genel Menajer Emir Şiranlı ile sohbet etti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Protokolden Adana Demirspor'a Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement