Protokol'den Atatürk Gençlik Merkezi'ne Tam Not - Son Dakika
Güncel

Protokol'den Atatürk Gençlik Merkezi'ne Tam Not

Protokol\'den Atatürk Gençlik Merkezi\'ne Tam Not

Her branşta verdiği ücretsiz kurslarla Manisalıların büyük ilgisini toplayan Atatürk Gençlik Merkezi, bu kez Manisa protokolünü konuk etti.

15.10.2014 15:26  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini Atatürk Gençlik Merkezi'nde kahvaltıda konuk etti.

Gençlik Merkezi'nde derslik, kurs bölümleri ve ses kayıt stüdyosunu gezen protokol üyeleri, böylesine güzide bir merkezi Manisa'ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü tebrik ettiler.

Her branşta verdiği ücretsiz kurslarla Manisalıların büyük ilgisini toplayan Atatürk Gençlik Merkezi, bu kez Manisa protokolünü konuk etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ev sahiplinde ilk olarak kahvaltıda ağırlanan protokol üyeleri daha sonra merkezi gezerek bilgiler aldı. Kahvaltıya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, İş-Kur Müdürü Yüksel Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, şube müdürleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Kahvaltının ardından merkez sorumlusu Duygu Karataş, protokol üyelerine derslik, kurs bölümleri ve ses kayıt stüdyosunu gezdirerek bilgiler verdi.

Merkezden bütün çocuklarımız faydalanmalı

Atatürk Gençlik Merkezi'ni gezen protokol üyeleri, böylesine güzide bir merkezi Manisa'ya kazandırdığı için Başkan Ergün'ü tebrik etti. İncelemeler sırasında merkez ile ilgili düşüncelerini belirten Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da "Atatürk Gençlik Merkezi'ndeki imkânlar bizim okullarımızda bile yok. Bu tarz merkezlerimizi il genelinde yaygınlaştırarak bütün çocuklarımızın faydalanmasını sağlamalıyız. Sizleri tebrik ediyorum gerçekten Manisa'ya çok güzel bir merkez kazandırmışsınız" dedi.

Gençlik Merkezlerini il genelinde yaygınlaştıracağız

İl genelinde Gençlik Merkezleri kazandırmak için çalışmalar içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Ergün de, "2013 yılında faaliyete giren Atatürk Gençlik Merkezimiz, sanat kurslarının yanı sıra sertifikalı kurslar ve dershane eğitimiyle de yediden yetmişe her kesimden Manisalı vatandaşımıza hitap ediyor. İnşallah yeni hizmet dönemimizde il genelinde Gençlik Merkezlerimizi yaygınlaştırarak, tüm vatandaşlarımızın faydalanabilmesini sağlayacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Protokol'den Atatürk Gençlik Merkezi'ne Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement