Projeye Hürriyet ve 100. Yıl ile Devam - Son Dakika
Güncel

Projeye Hürriyet ve 100. Yıl ile Devam

Projeye Hürriyet ve 100. Yıl ile Devam

Süleymanpaşa Belediyesi hayata geçirdiği "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor"projesi eğitim-öğretim döneminin sonuna yaklaşılmasına rağmen Süleymanpaşalılardan ilgi görmeye devam ediyor.

21.05.2015 12:04  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor" projesine destek verenler için Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan plaketler ise sahiplerini bulmaya devam ediyor.

Bu bağlamda plaketler son olarak projeye destek olan 100. Yıl ve Hürriyet Mahallelerinde sahiplerini buldu. Plaketleri site girişine asan ve site sakinleri ile sohbet eden Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral,"Sosyal Belediyecilik yolunda emin adımlarla yürüyen Süleymanpaşa Belediyesi'nin attığı her adımda başarılı olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor. Projeye destek olmak isteyen vatandaşlarımız sayesinde telefonlarımız susmuyor. Garantörlüğünü yaptığımız bu proje ile okurken maddi sıkıntı çeken gençlerimize umut olduk. Bugün de projede destek olan site sakinleri ile bir araya geldik. Hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederek, plaketlerini takdim ettim. Hedefimiz Süleymanpaşa'da ikamet eden maddi sıkıntı içerisindeki tüm öğrencilerimize destek olarak projenin faydasını maksimum seviyeye ulaştırmak." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Projeye Hürriyet ve 100. Yıl ile Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement