Proje Yarışmasına Katılan Öğrenciler, Kaymakam Baştürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Proje Yarışmasına Katılan Öğrenciler, Kaymakam Baştürk'ü Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK işbirliğinde ülke genelinde gerçekleştirilen "Bu benim eserim" proje yarışmasına Kumluca'dan katılan öğrenciler, Kaymakam Canan Hançer Baştürk'ü ziyaret etti.

16.05.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK işbirliğinde ülke genelinde gerçekleştirilen "Bu benim eserim" proje yarışmasına Kumluca'dan katılan öğrenciler, Kaymakam Canan Hançer Baştürk'ü ziyaret etti.

Isparta'da düzenlenen yarışmaya Kumluca'dan katılan Ziya Gökalp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, şube müdürleri, okul müdür yardımcısı Ahmet Bölük ve proje danışman öğretmenleri ile Kaymakam Baştürk'ü ziyaret etti.

Şahin, Kumluca'dan bu yıl yarışmaya 22 proje ile katıldıklarını, elemeler sonrasında 2'sinin bölge sergisine katılmaya hak kazandığını söyledi.

Gelecek yıl yarışmaya daha fazla eserin katılmasını arzuladıklarını dile getiren Şahin, eserleri sergilenmekten ziyade TÜBİTAK tarafından kabul görmesinin daha fazla gurur ve mutluluk kaynağı olacağını kaydetti.

Öğrencileri çalışmalarından dolayı kutlayan Kaymakam Baştürk de yarışma ile geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklara sahip çıkmanın amaçlandığını vurguladı.

Bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinliklerin, katılımı artırarak yaygınlaştırılması gerektiğine işaret eden Baştürk, "Geleceğin bilim insanı olma potansiyeline sahip çocuklarımızın yarışmalarla teşvik edilmesi son derece güzel" dedi.

Baştürk, daha sonra öğrencilere hediyeler verdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Proje Yarışmasına Katılan Öğrenciler, Kaymakam Baştürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement