Program Sunucunun Suçluyla Benzerliği İzleyicinin Gözünden Kaçmadı - Son Dakika
Dünya

Program Sunucunun Suçluyla Benzerliği İzleyicinin Gözünden Kaçmadı

İngiltere'de yayınlanan programda ekranda gösterilen suçlunun program sunucusuna benzemesi ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu.

10.02.2016 10:07  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi akşamı İngiltere'de yayınlanan 'Suç İzleme' (Crimewatch) isimli programda çok tuhaf anlar yaşandı. Programın sunucuları Jason Mohammad and Sophie Raworth rutin formata uygun olarak geçmişte yaşanan bir suçu izleyiciyle paylaşıyorlardı.

BENZERLİKLERİ İZLEYİCİNİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Programda, 2014 yılında Slovak kökenli Viktor Lakatos'un, 89 yaşındaki Colin Butlin adındaki yaşlı adama saldırarak onu gasp etmesi anlatılırken, program sunucularının arkasına zanlı Viktor Lakatos'un yüzü yansıtıldı. Lakatos'un yüzünün program sunucusu Jason Mohammad'e benzerliği izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Hatta Twitter'da bu benzerliği esprili bir dille ilk olarak paylaşan bayan bir polis memuru oldu.

SOSYAL MEDYADA KOMİK YORUMLAR YAPILDI

Bir çok izleyici özellikle Twitter üzerinden komik yorumlar içeren mesajlar attı. Benzerlik konusuna en nihayetinde program sunucusu Jason Mohammad de katıldı. Programı izlyenelere tweetlerinden ötürü teşekkür eden Jason, fotoğrafı gördüğünü belirtti.

Viktor Lakatos işlemiş olduğu suçtan dolayı 18 yıl hapse mahkum edildi ve şu anda cezaevinde cezasını çekiyor.




Program Sunucunun Suçluyla Benzerliği İzleyicinin Gözünden Kaçmadı

Son Dakika Dünya Program Sunucunun Suçluyla Benzerliği İzleyicinin Gözünden Kaçmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement