Prof. Dr. Üstün Dökmen Fatsalılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Üstün Dökmen Fatsalılarla Buluştu

Prof. Dr. Üstün Dökmen Fatsalılarla Buluştu

Prof. Dr. Üstün Dökmen Fatsa’da “İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim Yaşama ve Çalışma Sevinci” başlıklı bir konferans verdi.

25.12.2014 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. Üstün Dökmen Fatsa'da "İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim Yaşama ve Çalışma Sevinci" başlıklı bir konferans verdi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim Yaşama ve Çalışma Sevinci" konferansı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşti.

Vergiden, ekonomik kriz döneminde insan ve toplum psikolojisine, stresle başa çıkma yollarından, ilişkilerde iletişim becerilerinin önemine kadar geniş bir yelpazede yaptığı çalışmaları ile kitleleri konferanslarında buluşturan Prof. Üstün Dökmen, Fatsa'da konferans verdi.

Konferansa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş yaptı. Karataş, "FATSO olarak bu tür organizasyonları ilçemizde gerçekleştirdik. Ülkemizde öne çıkmış kendilerini gerek ülkemizde gerekse ülkemizin dışında temsil etmiş olan değerlerle buluşturmaya devam ediyoruz.. Yine bu anlamda Prof. Dr. Üstün dökmen hocamızı da burada ağırlamaktan son derece memnun olduk. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Prof. Üstün Dökmen konferansta yaptığı konuşmada, "Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nın konuğu olarak buraya geldim. Güzel bir konferansı birlikte burada icra edeceğiz" diye konuştu.

Dökmen konferansta, aile ile ilgili, aile içi iletişim konusunda bilgiler verhdi. Dökmen, "Her zaman mutlu olmak zorunda değilsiniz ama her zaman güçlü olmak zorundasınız. Karı koca birbirine güzel şeyler söylemeli ve çocuğu dinlemeli. Anne ve baba çocuğuna güzel şeyler söylemeli. Birbirimizle her zaman empati kurmalıyız" dedi.

Konferansa Fatsalılar büyük ilgi gösterdiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Üstün Dökmen Fatsalılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement