Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan ADÜ Rektörü Bircan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan ADÜ Rektörü Bircan'a Ziyaret

Prof. Dr. Beril Dedeoğlu\'ndan ADÜ Rektörü Bircan\'a Ziyaret

YÖK Üyesi ve Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaret etti.

25.11.2014 10:01  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Üyesi ve Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaret etti.

YÖK Üyesi ve Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Beril Dedeoğluu'nun, ADÜ'de katıldığı "Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri" konulu konferans ile ADÜ öğretim üyeleri ve öğrencileriyle buluşmasının ardından gerçekleşen ziyarette, keyifli bir sohbet gerçekleşti.

Dedeoğlu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı tebrik ederek, Rektörlük görevinde başarılar diledi. Yeni dönemde akademik anlamda Adnan Menderes Üniversitesi'ni daha iyi konumda göreceğine olan inancının tam olduğunu söyleyen Dedeoğlu, ADÜ Rektörü Cavit Bircan'ın Aydın ve ADÜ için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ın Adnan Menderes Üniversitesi fakülte ve birimleri hakkında bilgi verdiği ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan ADÜ Rektörü Bircan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement