Prandelli: Sabri Kararım Kişisel Değildi - Son Dakika
Spor

Prandelli: Sabri Kararım Kişisel Değildi

Galatasaray'ın İtalyan hocası Cesare Prandelli, kadroda düşünmediği Sabri Sarıoğlu ile ilgili kararının kişisel olmadığını söyledi.

03.09.2014 08:12  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Hürriyet gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, Sabri Sarıoğlu kararıyla ilgili de konuşurken, "Sabri konusunda bu Mancini’nin tasarrufu değil. Mancini ile bu konuyu konuşmadık. Mancini’den rapor almadım. Bazen değişiklikler şok edici olabilir. Futbolun içinde bunlar var." ifadelerini kullandı.

"FUTBOL GÜZELLİĞİNİ KAYBETTİ"

"Süper Kupa finalinde olaylar nedeniyle oyun çok fazla durdu." diyen İtalyan hoca, "Kornerler, polislerle birlikte kullanıldı. Bu kadar fazla müdahalenin olduğu maçta futbol güzelliğini doğal olarak kaybediyor. Ama bir gün gelecek, sadece sportif gözle maçlar izlenecek. Ben buna inanıyorum. Hiçbir şekilde olay ya da kötü amaçla sonuçlanan bir derbi olmayacağı günleri de göreceğiz." dedi.

"FENERBAHÇE DEPLASMANINA 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ"

Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesi için konuşan Prandelli, "Hiçbir zaman korku duymam. Rakibime karşı sadece saygı duyarım. Kadıköy’e kazanacağımızı bilerek gideceğiz. Büyük futbolcuların baskıları kaldırıp işlerini çok daha iyi yapması gerekir. Fenerbahçe deplasmanı geldiğinde oraya 3 puan için gideceğiz." dedi.

"PROVOKASYONLARA CEVAP VERMEMEK GEREKİR"

Volkan'ın Melo için söylediklerini değerlerndiren Prandelli, "Provokasyonlara hiçbir zaman cevap vermemek gerekli. Karşındaki insanın fikrine saygı duyup susmak ve bir şey dememek lazım. Her olayda cevap vermeye kalkarsak biz, biz olmaktan çıkarız. Bir kişinin davranışları kendi karekterini göstermez. Maalesef kulüplerini de bağlar o hareketler. Linç diye kötü bir tabirden değil, fair play ve rakibe saygıdan bahsetmek gerekli." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN İKİ RAKİBİMİZ VAR"

Şampiyonlukla ilgili konuşan Prandelli, "İki rakibimiz var. Fenerbahçe ve Beşiktaş. Fenerbahçe güçlü bir takım. Şampiyon. Taktiksel olarak iyiler. Beşiktaş, sahada ne yapmaları gerektiğini bilen bir oyuncu grubuna sahip. İyi çalışmışlar. Ayrıca saha içinde fikir ve geometriye de sahipler. Ne zaman ne yapacağını bilen bir ekip var Bilic’in elinde. Beşiktaş’ın da yarışta çok önemsiyoruz. Biz şampiyonluk istiyoruz. Amacımız 4. yıldız. Sonuna kadar savaşmamız gerekiyor bu büyük hedef için. Son maçın, son dakikasına kadar bunun için mücadele edeceğiz." dedi.

"SABRİ KARARIM KİŞİSEL DEĞİLDİ"

Sabri Sarıoğlu'nun kadroya alınmamasıyla ilgili de konuşan İtalyan hoca, "Ben, Sabri’nin nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum. Kendisi maalesef, bizim sportif projemizde yer almıyor. Bu konudaki kararım, Mancini’nin tasarrufu değil. Hiçbir zaman kişisel bir karar almadım Sabri konusunda. Zaten nasıl bir insan olduğunu da bilmiyorum Sabri’nin. Sadece sportif amaçlı bir proje vardır. Bizim sportif projemizde maalesef kendisi yer almıyor. Yani biz hiçbir zaman kimsenin raporunu dinlemedik. Önceden kim vardı, onu dinlemedik. Kısaca Sabri konusunda bu Mancini’nin tasarrufu değil. Mancini ile bu konuyu konuşmadık. Mancini’den rapor almadım. Bazen değişiklikler şok edici olabilir. Futbolun içinde bunlar var." ifadelerini kullandı.

Prandelli: Sabri Kararım Kişisel Değildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Prandelli: Sabri Kararım Kişisel Değildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Addo: Tmm da sayin prandelli hayrola nasil daha idman yaptirmadan adami kadro disi yaptin hemen. Kivir kivir Turkiye genis kivir. 5 0 Yanıtla
  • ALPEREN TÜRKEŞ: KEL ÖLÜR, SIRMA SAÇLI OLUR ;KÖR ÖLÜR, BADEM GÖZLÜ OLUR. SABRİ NE RONALDO NE DE MESSİ. FUTBOLU BİLMEYEN, AGRESİF BİRİ. DOĞRU BİR KARAR 0 3 Yanıtla

Advertisement