Prandelli: Arsenal Maçında Savaşacağız - Son Dakika
Spor

Prandelli: Arsenal Maçında Savaşacağız

Prandelli: Arsenal Maçında Savaşacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "Arsenal maçında büyük takım gibi sahaya çıkıp savaşacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Kendi oyunumuzu oynayacağız." dedi.

30.09.2014 20:57  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve futbolculardan Blerim Dzemaili, Arsenal mücadelesi öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı. İtalyan teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR"

"Antrenmanlarda geçen maçtan fiziksel sorun yaşayan oyuncuları anlamaya çalışacağız. Eğer varsa değişiklikler olabilir. Tabii Sivasspor maçı sonrasında da konuşmuştuk. 1 saat çok iyi oynadık. Boşlukları doldurduk. Yarın da zor bir maç olacak. Deneyimli bir rakibe karşı oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ancak dengeli de oynamamız gerekiyor. Bizi zorlamaya çalışacaklardır."

"ÇOK ÖNEMLİ OYUNCULARI EKSİK"

"Tabii ki çok önemli oyuncuları eksik Arsenal'in. Ama kadrosu kaliteli oyuncularla dolu bir takım. Takım halinde oynamayı biliyorlar. Biz de büyük bir takım olarak her zaman yaptığımız gibi shaya çıkıp oyunumuzu oynamaya çalışacağız"

"HER MAÇ YÜKSEK ORTALAMA"

"Yüksek kilometreleri her maçta yapmamız gerekiyor. Sivasspor karşısında koşu mesafesinde yakaladığımız 110 kilometre, Avrupai bir ortalama. Her maçta bu ortalamayı tutturmak istiyoruz."

"SAVAŞIMIZI VERECEĞİZ, EMİN OLUN"

"Dizilişle ilgili bir not vermeyeceğim ama her zaman yaptığımız gibi koşan ve mücadele eden bir takım göreceksiniz. Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Belirli bir oyunu ortaya koyan bir takım seyredeceksiniz yarınki mücadelede. Kendi oyunumuzu oynayacağız"

"SNEIJDER YENİ POZİSYONUNDA DAHA İYİ"

"Sneijder yeni pozisyonunda hem kişiliğini hem de yeteneklerini daha iyi konuşturuyor. Burada daha etkili olacağını düşünüyoruz. Bu deneyimler çok önemli çünkü psikolojik ve moral açısından avantaj sağlayabilir. Aynı zamanda cesaretli olmamız gerek. Şu anda ne yapabileceğimizi tamamen göremedik. Oyunumuza daha çok şey katabiliriz."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Prandelli: Arsenal Maçında Savaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement