Potanın Efeleri Bolu Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Potanın Efeleri Bolu Yolcusu

Potanın Efeleri Bolu Yolcusu

Türkiye Basketbol 3.Lig Temsilcimiz Muğla Ormanspor Cumartesi günü Boluspor ile yapacağı karşılaşma için Bolu'ya gitti.

13.11.2014 11:01  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde oynanan 4 karşılaşmadan 3 galibiyet almayı başaran Potanın Efeleri'nde parola galibiyet.

Halen bir takım eksiklikleri olmasına rağmen Bolu maçını kazanacak güçte olduklarını söyleyen Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert; Boluspor güçlü bir rakip. Bolu belediyesi sponsoru. Özellikle kendi evlerinde seyirci baskısı ile maç kaybetmiyorlar. Fakat biz elimizden geleni, ilimize yakışanı yapmaya çalışacağız. Kadromuzda sakat yada cezalı sporcumuz yok. Umarım sizlere güzel haberlerle döneceğiz dedi.

Öte yandan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici karşılaşma öncesi takıma bir moral yemeği verdi. Karayolu ile Bolu'ya geçen kafileye hareketi öncesi yemek veren Dikici ve yönetim kurulu üyeleri sporcularla tek tek sohbet ederek, bu maçtan galibiyetle dönmelerini istediklerini belirtiler. Takımın kısıtlı imkanlarla Muğla'yı en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici, destekleri nedeni ile Muğla orman Bölge Müdürümüz Mustafa Kara'ya çok teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki yakında tüm Muğla verdiğimiz bu çabada bizlere ufakta olsa destek olacaktır dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Potanın Efeleri Bolu Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Başladı
    14:15 MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Başladı

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde start aldı. Batı Kurumsal Karting Yarışı adıyla düzenlenen organizasyonda, 6-9 yaş micro, 7-12 yaş mini, 12-15 yaş arası junior, 14 yaş üzeri senior ve 30 yaş üzeri master kategorilerindeki ilk yarışlar gerçekleştiriliyor. Yarışlar yarın da devam edecek ve etkinlik ödül töreniyle sona erecek.

  • Balıkesir'de akarsuya düşen kişinin cesedi bulundu
    14:14 Balıkesir'de akarsuya düşen kişinin cesedi bulundu

    Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan N.G., Simav Çayı'nda ayağının kayması sonucu suya düştü. Olayın ardından başlatılan arama çalışmaları sonucunda N.G'nin cesedi, yaklaşık 1 kilometre ileride suyun içinde bulundu ve Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

  • Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarına Kentsel Dönüşüm Çağrısı Yaptı
    14:14 Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlarına Kentsel Dönüşüm Çağrısı Yaptı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına kentsel dönüşüm yapmaları çağrısında bulundu. Özhaseki, depreme dayanıksız bölgelerde hazırlıklar yapmaları için belediye başkanlarını desteklemeye hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu hatırlatan Özhaseki, deprem gerçeğiyle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • İstanbul'da kuvvetli yağış nedeniyle trafik aksamaları yaşandı
    14:13 İstanbul'da kuvvetli yağış nedeniyle trafik aksamaları yaşandı

    İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Büyükçekmece'de su birikintileri oluştu ve sürücüler zor anlar yaşadı. D-100 kara yolu Güzelşehir mevkisinde su birikintileri nedeniyle araçlar manevra yapmak zorunda kaldı. Güzelşehir'deki alt geçit su altında kalırken, ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti
    14:13 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti. Demirbaş, kulüp antrenörleri ve sporcuları kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirbaş, sporculara her zaman destek olacaklarını belirtti ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ise, Demirbaş'a verdiği destek için teşekkür etti.

  • Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    14:08 Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Bakan Özhaseki, Kayseri için iyi şeyler söyleyeceklerini ve iyi hayaller kuracaklarını belirtti.


Advertisement