Çete Liderine Bilgileri Köstebek Polisler Veriyormuş - Son Dakika
Güncel

Çete Liderine Bilgileri Köstebek Polisler Veriyormuş

Ankara'da polisle girdiği çatışmada öldürülen suç örgütü lideri Bülent Aramaz'ın liderliğini yaptığı çeteye yönelik yapılan soruşturmada çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

26.08.2014 07:41  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da öldürülen çete lideri Bülent Aramaz'ın iki polisten bilgi aldığı ortaya çıktı. Çete polis muhbiri olan muhasebecisi N.A.'yı, köstebek polislerin ihbarıyla 21 kurşunla infaz etti.

Ankara'da polis ile girdiği çatışmada hayatını kaybeden suç örgütü lideri Bülent Aramaz'ın liderliğini yaptığı çeteyle ilgili soruşturmada çarpıcı detaylar gün ışığına çıkıyor. Soruşturmada, geçtiğimiz günlerde motosikletli ve siyah kasklı iki kişi tarafından yolu kesilerek 21 kurşunla öldürülen örgütün muhasebecisi N.A. cinayetine ilişkin önemli bilgilere ulaşıldı. Çeteyle bağlantılı olduğu saptanınca tutuklanan iki polis memurunun, muhasebeci N.A.'nın polis muhbiri olduğunu çeteye söylediği öne sürüldü. İki polisin bu bilgiyi vermesinden sonra da N.A.'nın sokak ortasında infaz edildiği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Aramaz'ın liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada önemli bilgiler ortaya çıkmayı sürdürüyor.

DİKMEN'DE ÇATIŞMA

Ankara Dikmen'de geçen cumartesi polis ile 2001'de öldürülen "Öksüz Ahmet" lakaplı Ahmet Aramaz'ın yeğeni Bülent Aramaz'ın da bulunduğu grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada Bülent Aramaz öldü, üçü polis dört kişi de yaralandı. Çatışmada Aramaz'ın Rus uyruklu sevgilisi Elena K.da yaralandı. Çatışmadan kaçanların bulunması için özel harekât ve helikopter destekli operasyon düzenlendi. Birçok suçtan sabıkası olan Aramaz'ın bir süredir polisin takibinde olduğu ve bu ay içinde düzenlenen bir başka baskından adamlarının polise kalaşnikofla karşılık vermesi sonucu kurtulmayı başardığı açığa çıktı.

Aramaz'ın lideri olduğu çeteye yönelik soruşturmada ise, 17 Aralık operasyonundan sonra başka birimlere tayin edilen organize suçlarla mücadele şubesinde gerevli iki polisin çeteyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle tutuklandığı anlaşıldı. Polislerin maddi menfaat karşılığında çeteye bilgi sızdırdığı tespit edildi. Polislerin verdiği bu bilgiler sayesinde çetenin rahat ettiği ve olası polis baskınlarından haberdar olduğu anlaşıldı.

N.A. GEÇEN AY ÖLDÜRÜLDÜ

Polis, başkentte uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda hakimiyet kurmayı hedefleyen suç örgütünün faaliyetlerine yönelik yaptığı soruşturmada, geçen ay Altındağ'da işlenen bir cinayetin izlerine de ulaştı. Aramaz'ın ve K.İ.'nin liderleri olduğu çetelerin muhasebeciliğini yapan N.A., geçen ay Altındağ'da motosikletli ve siyah kask takan iki kişi tarafından sokak ortasında önü kesilerek tam 21 kurşunla vurularak öldürüldü. Saldırganlar olayın ardından kayıplara karıştı.

N.A.'nın üzerinde yüklü miktarda nakit para bulunmasına karşın, saldırganlarca bu paralara el sürülmemesi nedeniyle, olay, "infaz" olarak değerlendirildi.

KÖSTEBEKLER SÖYLEMİŞ

Soruşturmasını derinleştiren polis, 17 Aralık operasyonu öncesinde organize suçlarla mücadele şubesinde görevli iki polis memurunun, çeteyle bağlantılı olduğunu belirledi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen iki polis memurunun, öldürülen muhasebeci N.A.'nın muhbir olduğunu ve çeteye yönelik önemli bilgileri polise aktardığını söylediği öne sürüldü. Polislerin bu bilgiyi vermesi üzerine de N.A.'nın sokak ortasında infaz edildiği iddia edildi. N.A'nın öldürülmesinin polislerin verdiği bu bilgi ile ilgili olduğu öne sürüldü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Geçen cumartesi meydana gelen olay sonrasında Aramaz'la birlikte olduğu belirlenen, ancak çatışmadan faydalanarak kaçan bir kişinin aranmasına ise devam ediliyor. Ankara polisi, çeteye yönelik soruşturmasını kapsamlı olarak yürütüyor.

Çete Liderine Bilgileri Köstebek Polisler Veriyormuş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çete Liderine Bilgileri Köstebek Polisler Veriyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • doğrucu davut: bunda şaşılacak bir durum yokki bunlar yardım almasa zaten bu tipler eşkiyalık yapamaz şehirler güllük gülistanlık olur bunu herkes bilirki bazıları karakollara önden girer arkadan çıkar olan gariba olur 50 3 Yanıtla
  • coni keçh: polisin eline sağlık temizlik gerek böyle . . . 24 3 Yanıtla
  • SEDAT: ZATEN HER İLDE AYNI ŞEYLER GEÇERLİ DEĞİLMİ POLİSİN İÇİNDE HIRSIZ UĞURSUZLA İŞBİRLİĞİ YAPANLAR OLMASA BU ADAMLAR ELLERİNİ KOLLARINI SALLIYARAK RAHAT RAHAT GEZER HIRSIZLIĞINI OTUNU HAPINI GASPINI YAPABİLİRMİ HEP DİYORUZ POLİSLERİN YEDİDEN YETMİŞE YERLERİNİ DEĞİŞTİRİN DİYE ARALARINDAKİ ÇÜRÜKLERİ AYIKLAYIN DİYE ÖZELLİKLE İZMİR İSTANBUL BÖLGESİ TAMAMEN BU NE OLDUĞU ÇETELERLE DOLUP KALMIŞ HER YER HIRSIZ OTÇU HAPÇI DOLMUŞ BİR TEMİZLİK ŞART BU 2 İLE 7 1 Yanıtla FB: SEN GEL SENİ VE SENİN GİBİ DUSUNENLERİ İÇİŞLERİ BAKANI YAPALIM BUTUN POLİSLERİN YERLERİNİ DEGİŞTİRSİN HATTA MESLEKTEN ATAR YERLERİNE SENİN GİBİ DUSUNLERİ YERLESTIRSIN 0 0
  • luc amorfis: çamur deyip geçme sağlık içinde faydalı onanı var 2 0 Yanıtla
  • allohasan: burda herkes polisi suçllamış ya polisin altı ay delil toplamak için çalışıp tüm delilleriyle yakaladığı hırsızları ilk mahkemede yada mahkemeye çıkmadan bırakan savcılar nerede hakimler nerde esrarı kınaya çeviren bilirkişiler nerde olmadımı otuz kişilik hırsızlık şebekesini çaldığı mallarla kamera kayıtları şehitlerle parmak iziyle yakalandığı halde savcı serbest bırakmadımı ve kimsede ağzını açıp tek kelime etmedi içişleri bakanı bile ağzını açamadı rüşvet alan memurların cezasını bu hükümet indirmedimi cumuk yasasını bunlar çıkartıp otuzsabıkalı canilere yol verilmedimi poliste rüşveti yer artık çünkü adam diyor ben yemezsem savcı alacak o almazsa hakim alacak o almazsa bilirkişi alacak oda almasa bile cumuktan çıkacak zaten 1 1 Yanıtla
  • beyza berlin: trafik canavarina cözüm 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement