Polise Saldırı" Alarmı (1) - Son Dakika
Güncel

Polise Saldırı" Alarmı (1)

Atışalanı köprü altında yunus polislerine yönelik saldırı ihbarı üzerine İstanbul polisi alarma geçti.

20.11.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atışalanı köprü altında yunus polislerine yönelik saldırı ihbarı üzerine İstanbul polisi alarma geçti. Olay yerinde bir polisin yaralı olduğu, olaya karışan biri kadın iki kişinin Bayrampaşa yakınlarında otomobillerini terkederek kaçtıkları bildiriliyor. Bazı görgü tanıklar olay yerinde art arda silah sesleri duyduğunu belirtirken, bunun uygulamadan kaçan şüphelilere yönelik polisin silah kullanmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Olayın polise direkt bir saldırı değil içinde şüphelinin bulunduğu otomobilin polis uygulamasından kaçması sonrasında yaşandığı belirtiliyor.

İstanbul polisi olayın yaşandığı yere yakın bir noktada Esenler Karabayır mahallesinde çok geniş kapsamlı narkotik ve asayiş operasyonu yapıyordu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polise Saldırı' Alarmı (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi
    12:12 Aydın'da aşırı yağış sonucu ağaç yola devrildi

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde etkili olan aşırı yağışa dayanamayan bir ağaç, yola devrildi. Olay sonucunda olası bir kazanın önüne geçildi ve belediye ekipleri tarafından ağaç kaldırılarak trafik normale döndü.

  • Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı
    12:09 Samsun'da Polis Olarak Tanıtıp Dolandıran Şüpheli Yakalandı

    Samsun'da telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, yaklaşık 300 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını alan H.I.K'nin evine gitti. Dolandırıldığını anlayan H.I.K, polise başvurdu. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının adresine operasyon düzenleyerek S.A'yı gözaltına aldı. Zanlının üzerinde yapılan aramada ise çeşitli ziynet eşyaları ve para ele geçirildi.

  • Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
    12:08 Denizli'de 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

    Denizli'de hırsızlık suçundan 42 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin hırsızlık suçundan arandığı ve 42 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirtildi.

  • Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    12:07 Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. İsmet İnönü Spor Tesisinde oyun aktiviteleri, sahne showları, tiyatro gösterimleri ve söyleşi gibi etkinlikler düzenlenecek. Beşiktaşlı vatandaşlar ise Ata'nın huzuruna çıkacak.


Advertisement