Çorum Polisinden Sürücülere Jest - Son Dakika
Güncel

Çorum Polisinden Sürücülere Jest

Çorum Polisinden Sürücülere Jest

Çorum Emniyet Müdürlüğü, uzun yola giden sürücüleri durdurup kazalara karşı uyardı, soğuk su ve leblebi ikramında bulundu.

26.08.2014 17:07  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Çorum- Samsun karayolunda şehirlerarası yolculuk yapan sürücüleri durdurarak kazalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Araçları durdurulan sürücüler önce ceza yazılacağını sanarak tedirgin olurken, yanlarına gelen polis memuru soğuk su ikram etti. Ardından da leblebi verdi. Başka bir polis ise sürücüleri hız yapmamaları ve yorgun araç kullanmamaları konusunda uyardı.

Ekipler tarafından durdurulan bir kadın sürücü ise radara yakalandığını düşünerek otomobilini sağa çekti. Camı açtıktan sonra yanına yaklaşan polise ehliyet ve ruhsatını uzatan kadın sürücü, "Radara mı yakalandık yoksa" dedi. Polis memuru elinde tepsi ile önce su ardından da leblebi ikram edince şaşıran kadın sürücü, "Süpersiniz ya güzel bir karşılama oldu bizim için. Teşekkür ediyoruz, çok sağ olun. Bende acaba radara mı girdim diye düşünmüştüm" dedi.

Çorum Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, yapılan uygulama ile sürücüleri uyarıp kazaların önüne geçmeye çalıştıklarını dile getirerek, zaman zaman bu tür uygulamalara devam edeceklerini söyledi.

FOTOGRAFLI - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Polisinden Sürücülere Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • arda: beyni kafa tasının içine konulmayı unututulan arkadaşım. git biraz felsefe psikoloji sosyoloji kitapları oku. ikna teknikleri ve araştırmaları üzerine bir sürü kitap var. verilen cezaların insanları belli bir noktaya kadar dizginlediği araştırmalarla sabit. ayrıca git polisliğin tanımını oku. . . belki leblebi filan sizce abartı olabilir ama. orada bir şeylerin ikram edilmesi insanlarda (tam olarak vefa kelimesi bunu karşılamasada) vefa güdüsünü tetikliyor. emin olun orada radar cezası yiyen sürücü ile bu uygulama ile karşılasan sürücülerin gün içinde hız sınırını ihlal etme eğilimleri arasında dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz. 0 0 Yanıtla

Advertisement