Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü

Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü

Manisa'da, polis memuru Beytullah T., meslektaşı Gülay M. ile evlenince oturmayı planladıkları evde tartışmaya başladı. Öfkelenen polis memuru, tabancayla Gülay M.'yi vurdu.

29.08.2015 01:09  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, polis memuru 38 yaşındaki Beytullah T., iddiaya göre evlilik hazırlığı yaptığı aynı yaştaki polis memuru Gülay M.'yi tabancayla vurarak öldürdü.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ, SİLAHINA SARILDI

Olay, gece saatlerinde Güzelyurt Mahallesi 5700 Sokak'ta meydana geldi. İzmir'de görev yaptığı öğrenilen polis memuru Beytullah T., Manisa Trafik Tescil Müdürlüğü'nde görev yapan arkadaşı polis Gülay M. ile buluştuğu bir evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Beytullah T., tabancayla Gülay M.'ye ateş etti.

KOMŞULAR SİLAH SESİNE KOŞTU

Silah seslerini duyan ve ardından Beytullah T.'nin koşarak evden uzaklaştığını gören komşuları içeri girdiklerinde ise Gülay M.'yi kanlar içerisinde buldu.

POLİS, CANSIZ BEDENİNİ BULDU

İhbar üzerine gelen polis, evde Gülay M.'nin cansız bedenini buldu. Gülay M.'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Merkez Efendi Hastanesi Morgu'na gönderildi.

KAÇAN POLİS MEMURU ARANIYOR

Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, zanlı Beytullah T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

GELİNLİKLE GİRECEĞİ EVDE ÖLDÜRÜLDÜ

Polis memurları Beytullah T. ile Gülay M.'nin evlilik hazırlıkları yaptığı ve olayın gerçekleştiği evde oturmayı planladıkları iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memuru, Meslektaş Sevgilisini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Yok: Polis bile sevgilisini vuruyo bız kime güvenicez 63 12 Yanıtla ADAMINOĞLU: TEYO DAYINA GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETMESEN 4 1
  • alevi astsubay cizre garnizon 5: Vuracak kurt cocugu bulamamis tir 11 62 Yanıtla
  • ferit.: Polislerin gücü hırsıza katile òzellikle pkk.ya yetmiyor ama yakinlarini iyi temizliyorlar. 39 27 Yanıtla gerçek: Peki senmi mücadele ediyorrsun seninmi gücün yetiyor sahte kabadayı 3 0
  • Allah ıslah etsin: polis Kürdü öldürünce kimse kızmaz üzülmez.ama ölen öldürülen böle bi olay olunca üzülürsünüzz.çokk yazık.ölen insansa öldürülüyorsa bide düşüncenin önemi olmamalı.empati kurum lütfen 8 32 Yanıtla Allah ıslah etsin: Birazz okuyan bi insan olsan.kimsenin amacının kürdistan kurmayı istemedğini bilir. bu ülkede parti olarak girdik önümüze taş koymasalar her şey rayına girerdi. ama doğuda yaşamadığın için hiç bi gerçeği göremezsin. milletten haberlerden bildiğin kadar konuşuyorsun. 0 3
  • Allah tan korkun: polisler çıldırmak üzere herkez polisin üstüne gidiyor 14 6 Yanıtla
  • elcin: es arasinda kavga oldugunda biri ortami terketmesinde yarar var biz esimle oyle yapiyoruz cunku benim esimde asker oda isi nedeniyle stresli ola biliyor sinirli ola biliyor onun icin kavga oldugunda uzerine uzerine gidilirse sonuc allah korusun kotu olabilir 18 0 Yanıtla
  • anonim 1: psikopat her yerde psikopat kimligi meslegi kıdemi yok bunun 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement