Podolski'nin Golü Ortalığı Karıştırdı - Son Dakika
Spor

Podolski'nin Golü Ortalığı Karıştırdı

Podolski\'nin Golü Ortalığı Karıştırdı

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçta Podolski'nin attığı golden önce topu eliyle kontrol edip etmediği söylentileri karşılaşmaya damga vurdu.

03.10.2015 21:31  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve hakem Serkan Tokat'ın düdük çaldığı maç sarı kırmızılıların 2-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Cim Bom'a 3 puanı getiren goller Lukas Podolski ve Umut Bulut'tan geldi. Podolski'nin attığı gol maçın önüne geçti.

TOPU ELİYLE ALDI İDDİASI

Galatasaray'ın 77. dakikada Podolski ile bulduğu gol sırasında Alman yıldızın topu eliyle önüne indirdiği iddia edildi. Başakşehirli futbolcular maçın hakemi Serkan Tokat ve kale arkası hakemine büyük itirazlarda bulundu. Öte yandan sosyal medyada da bu pozisyonun yorumunda ikiye bölündü.

AVCI: HATADIR OLABİLİR AMA 4.HAKEM NASIL KONUŞACAĞINI BİLMELİ

Podolski'nin pozisyonuyla ilgi konuşan Avcı, hakemlere ilişkin ise "Ben şimdiye dek hakemler hakkında konuşmadım. Hatadır, olabilir. Fakat 4. hakem, teknik adamlarla nasıl konuşacağını iyi ayarlamalı, yoksa ben de ona göre davranırım" ifadelerini kullandı.

KİM NE DEDİ?

Hamza hamzaoğlu: Gördüm televizyondan Lukas'ın eline çarpıyor. Artık bilmiyorum bu hakemlerin takdiri. Bize olsa benim de canım çok yanar.

Rıdvan Dilmen: Podolski o pozisyonda elle almak istemedi, kasıt yoktu ama eliyle avantaj sağladı. Gol iptal edilmeliydi.

Mehmet Batdal: Podolski'nin eline çarptı, gördük. Orada hakemler var, daha dikkatli olmalılar. Oyunun gidişarı değişti golden sonra.

Yalçın Ayhan: Hafta içi açıklamalar yapılıyor, hakemler baskı altına alınıyor. Sonra büyük takımlar lehine kolay düdükler çalınıyor.Biz 35 metre yedek kulübesinden el olduğunu görüyoruz. Sahadaki 6 hakem nasıl göremiyor Podolski'nin elle aldığını?

Erman Toroğlu: Hamzaoğlu görüyor. Abdullah Avcı görüyor. 6 tane hakem ne yapıyor? 6 tane göz!

Göksel Gümüşdağ: Canı yanan bir kulübün başkanı olarak söylüyorum ki, Serkan Tokat genç bir hakem, destek olmamız gerekiyor. Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik ediyorum. Maçtan sonra dürüstçe el olduğunu söyledi.






Son Dakika Spor Podolski'nin Golü Ortalığı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • Eren tokdemir: Gs kollanıyorr... 36 13 Yanıtla South7: Eğer bu lig adil yönetilsin cincon heryıl düşmemeye oynar 14 1
  • adın ne: trabzonda verilmeyen penaltı burda kolla top kontrolü şikeciler 31 8 Yanıtla
  • addo keles: 2-0 aldik zaten 1 golu dus yine 1-0 11 23 Yanıtla
  • osman: nasil olsa oynamadan kazaniyor,gs olu takimi hakemler diriltti,dokuz puan cepte 21 2 Yanıtla
  • 333333: arkadaş dört hakem dediler olmuyor yaptılar altı hakem bakın daha fazla olmuyormu hatalar arkadaşlar futbol kalmadı artık türkiyede 23 0 Yanıtla
  • ALİ: BU GOLÜ ŞİKEBAHÇELİLERE HEDİYE EDİYORUZ BİR GOL BİZE YETER ZÜBÜKLER SESLERİNİ KESSİNLER ADAM BİLEREK TOPU ELLE ALMADI ÇOP REFLEKSLE ÇARPTI SIKINTI YOK 3 19 Yanıtla Suat: Adamlarin hakkini yediniz iki penalti verilmedi yetmedi adam eliyle topu indirdi gol atti halen neyin kafasini yasiyonuz gecen senede satilik kaleci sayesinde sampiyon oldunuz 0 0
  • 333333: hakemler yine cin conu kurtarma politikası uygulamaya geçiyor dikkat dikkat ulen her maçta hakem ön planda olurmu arkadaş 18 4 Yanıtla
  • Kamil: Hakemler yine başladı GS.yi kollamamağa trabzon maçında kolla bugün kolla ondan sonra şampiyon ol. Aldığınız yıldızlar hep haram 14 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement