PKK Şırnak'ta Asker ve Polis Lojmanlarına Taciz Ateşi Açtı - Son Dakika
Yerel

PKK Şırnak'ta Asker ve Polis Lojmanlarına Taciz Ateşi Açtı

PKK Şırnak\'ta Asker ve Polis Lojmanlarına Taciz Ateşi Açtı

Şırnak'ta PKK'lılar tarafından polis ve asker lojmanlarına uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi. Bir zırhlı araca da el yapımı patlayıcı atıldı.

13.02.2016 21:38  Güncelleme: 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta Vakıfkent mahallesinde bulunan polis ve asker lojmanlarına PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılırken, Cizre Caddesinde seyir halinde bulunan zırhlı polis aracına ise el yapımı bomba atıldı. Araçta hasar meydana gelirken, polislerden yaralananlar oldu.

LOJMANLARDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Şırnak merkez Vakıf Kent mahallesinde bulunan polis ve askerler ailelerinin kaldığı lojmanlara akşam saat 19.45 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.

ZIRHLI ARACA EL YAPIMI PATLAYICI ATILDI

Aynı saatlerde kent merkezindeki Cizre Caddesinden geçmekte olan zırhlı polis aracına el yapımı patlayıcı attı. Zırhlı araçta hasar meydana gelirken, görevli polislerden yaralananlar oldu. Yaralı polisler ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel PKK Şırnak'ta Asker ve Polis Lojmanlarına Taciz Ateşi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • BARBAROSA: rahat durun hain ler sonunuz kötü olur 5 11 Yanıtla
  • Habip : Asker polis siyasilerin günahı nı çekiyor. 12 3 Yanıtla
  • Yazık: Acınacak haldesiniz ülke olarak lanet olsun sizin gibi insanlara yazıklar olsun yazıklar oturup bir düşünün baştaki kana susam is vanpirler para kazanacak diye siz beyinsizler olup düşman oluyorsunuz bir biriniz e. 4 2 Yanıtla Barda: Tmm hemen kaldırırız klavye üst çavuşum?? 0 0

Advertisement