PKK'lılar Hendek Kazıp Yolu Ulaşıma Kapattı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar Hendek Kazıp Yolu Ulaşıma Kapattı

PKK\'lılar Hendek Kazıp Yolu Ulaşıma Kapattı

Hakkari-Çukurca kara yolunda bulunan Şine Köprüsü yakınlarında elektrik direklerini devirip, hendek kazan teröristler yolu ulaşıma kapattı.

31.07.2015 10:30  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Sine Köprüsü yakınlarında PKK'lı teröristler tarafından kazılan hendek ve devrilen direklerle kapattığı Hakkari- Çukurca kara yolu, halen ulaşıma açılmadı.

ELEKTRİK DİREKLERİNİ DEVİRDİLER

Hakkari-Çukurca karayolunun 40'ıncı kilometresinde bulunan Şine Köprüsü yakınlarına gelen bir grup terörist, elektrik direklerini devirip, hendek kazarak dün saat 12.00 sıralarında yolu ulaşıma kapattı. Yaklaşık 5 saat boyunca Çukurca ve Hakkari yönünden gelen araçları durdurararak kimlik kontrolü yapan ve geçişlere izin vermeyen teröristler, resmi plakalı oldukları belirtilen 2 aracı da ateşe vererek yaktı.

POLİS EKİPLERİ ARAÇLARI GERİ ÇEVİRİYOR

Kazılan yol ve devrilen elektrik direkleri yüzünden yolun halen kapalı olduğu belirtilerken, Çukurca yönüne gitmek isteyen araçlar ise Depin kontrol noktasında polis ekipleri tarafından geri gönderiliyor. Bölgede devrilen direkler yüzünden Çukurca ilçesi ve bağlı köylere dünden beri elektrik verilemiyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar Hendek Kazıp Yolu Ulaşıma Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • iso: Bu halk oradaki halk artık uyansın sonuçta onlarda zarar görüyor ...karşı çıksın onlarda taşın altına elini sok sun 46 2 Yanıtla
  • Lahe: Ulan yazik size elektirik su vermesinler geberin serefsizler 30 14 Yanıtla
  • Vatandaş : Bırakın Elektirik vermeyin Yolu'da açmayın bu pislik lere yardım eden oranın halkı deyilmi zaten halk köylüler yardım etmese 24 saat barınamaz bunlar emin olun buna 36 4 Yanıtla
  • palulu kürt: yıkıp yakmak kolay, bunların hayatlarında hizmet adına bir şeye öncü olduklarını gördünüzmü 31 5 Yanıtla
  • şükrü: oy verdiğiniz için bunlar size haktır 30 3 Yanıtla
  • abdurrahman: İyi ya bu ay daha az kaçak elektrik parası oderiz 30 2 Yanıtla
  • Mehmet demir: bunları kendi haline bırakacaksin birbirlerini yiyecekler ne elektriği suyu hava bile çok bunlara 24 6 Yanıtla
  • Memleketine hayrı yok : Kürd halkı kurtulun bu pkk belasından sizi de kullanıyor 25 4 Yanıtla
  • KRAL ÇIPLAK: Kökten temizlik yapilsin 22 6 Yanıtla
  • yunus emre istanbul: Ulan bu memlekette yasiosaniz bu bayraga itaat ediceksiniz 21 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement