PKK'lılar, Diyarbakır'da Okul Bahçesine El Yapımı Bomba Attı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar, Diyarbakır'da Okul Bahçesine El Yapımı Bomba Attı

PKK\'lılar, Diyarbakır\'da Okul Bahçesine El Yapımı Bomba Attı

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine, bugün sabah saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı.

08.10.2015 15:15  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine, bugün sabah saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Meydana gelen patlamada maddi hasar meydana geldi.

ÖĞRENCİLER DERSTEYDİ

Diyarbakır Valiliği'nce bugün yapılan yazılı açıklamada, merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne PKK'lı teröristler tarafından el yapımı bomba atıldığı ancak şans eseri can kaybının yaşanmadığı belirtildi. Açıklamada, "8.10.2015 günü saat 11.30 sıralarında İlimiz Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesine, öğrencilerin eğitim ve öğretiminin devam ettiği sırada terör örgütü mensuplarınca 1 adet el yapımı bomba (EYB) atılmıştır.

CAN KAYBI YOK

Okul bahçesine atılan EYB sonucunda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamış, yapılan incelemelerde okulun içerisinde bulunan konteynerin çatısında maddi hasar meydana geldiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir." denildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar, Diyarbakır'da Okul Bahçesine El Yapımı Bomba Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • ist: buda bir akp oyunudur yemin vallah bilah 8 26 Yanıtla
  • kurdish: dur biraz gülüyüm :D :D utanmıyormusunz böyle yalanlara :D ahahahaaha gördüğün en komik haber ödüllük haber :D yok hani diyarbakırda olup biteni bilmesek inanıcağiz 7 23 Yanıtla
  • kobra: Pis pkkliler 21 9 Yanıtla
  • anne: Birgün diyarbakır halkı uyanacak.ama o zamanda çok geç olacak. 18 7 Yanıtla
  • uğur: okula atarlar tabi hainler yazıklar olsun onlara laf söyletmeyenlere yazıklar 19 5 Yanıtla
  • göktürk: kürtler pkklılar sizi öldürmeye çalışıyor siz hala destek verin onlara 18 3 Yanıtla
  • kör: cocuklarınızı oldurecekler siz halen hdp yi destekleyin 16 4 Yanıtla
  • ....: pkk dan başka ne beklenir ki? 16 3 Yanıtla
  • Dersim: Yahu He He 2 15 Yanıtla
  • sedat d.bakır : ben o okulda okuyorum oraya bomba yı attıklardan sonra diyarbakır gençleri silah sıkarak kovalamış onları bunu niye yazmıyor burda ve o gençlerde ydg-h üyesi pkknın yapması imkansız bizi asker korumuyor ki kimliğinde diyarbakır yazıyor sa cuma namazından bile çıkarken bize tip tip bakıyorlar wallah billah tc bize zarar veriyor sırf oy için tamam biz ailecek vereceğiz akp ye yeterki bize daha zarar vermesin 4 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement