PKK'lılar Devriye Gezen Askerlere Saldırdı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar Devriye Gezen Askerlere Saldırdı

PKK\'lılar Devriye Gezen Askerlere Saldırdı

Siirt'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde devriye görevi yürüten askerlere PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

15.09.2015 21:28  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Eruh İlçesi kırsalında göreviye görevi yürüten askerler teröristler tarafından saldırı düzenlendi.

ZIRHLI ARACA ROKETATARLA SALDIRDILAR

Siirt'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde bulunan Çetinkol Mevkii'nde devriye görevi yürüten askerlerin bulunduğu zırhlı araca PKK'lı teröristler akşam saatlerinde roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

ATAK HELİKOPTERLERİ SEVK EDİLDİ

Çatışmada ölen ya da yaralanan konusunda henüz bilgi alınamadı. Çatışmanın devam ettiği bölgeye Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan ATAK taarruz helikopterleri sevk edildi.

BÖLGE YOĞUN ATEŞ ALTINDA

Helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına alıp, bombaladı. Bölgede PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar Devriye Gezen Askerlere Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • adanali: sira kürt olup bunlari desteklemeyenler bunlari dislayacaklar ve olay yapacaklari zaman soyleyecekler illa biter destek lazim rahat bir hayat icin teröre hayir hadi bakalim Allah yardim etsin müslüman türk milletine 4 250 Yanıtla
  • haceli : insallah bu hayvanlar geberir 18 148 Yanıtla
  • Arnavut: Yilmadan , bikmadan , mucadeleye devam kardeslerim . Dualarimiz sizlerle , Allah yardimciniz olsun .. 47 108 Yanıtla
  • ŞAFİİ: İNŞALLAH HER İKİ TARAFTAN DA ÖLÜ VE YARALI OLMAZ. 122 23 Yanıtla Vatanperver: Şafi ne iki tarafı senin kafan iyimi bizden inş birşey olmaz ama inş o itlerin hepsi geberir 9 3
  • kurtcu: pkk ya lanet olsun yasasin turk kurt kardesligi 68 46 Yanıtla
  • Dobra: Artik sunu herkez anlasin hdp pkk nin en zayif halkasi yani masasi onlarin hicbir sozu gecmiyor pkk ya sadece kullaniliyorlar salaklar ayni bazi kurtler gibi 44 8 Yanıtla
  • Dersim: Lan bide şu zırhlılarınız helikopteriniz olmasaydı ne yapardınız. Aslanlarım benim natonun ikinci büyük ordusunu madara ettiniz. Sonuçta Med lerin torunlarısınız. Kurban olsun işgalciler tırnağınıza 10 39 Yanıtla dadas: bizde askerin canı kıymetli sen 38 leri unutun heralde bolu komandoyumu özledin:) 20 6
  • Hasan demir: VAllah a bunlara agir darbe vurmazlarsa bu bitmez acimasiz olacaksin turk askeri cok vicdanli 31 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı
    21:43 Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı

    Batman'da H.Y. isimli şahıs, iftar saatinde gittiği husumetlisi R. A'nın cep telefonu dükkanına silahla ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iş yerinde hasar meydana geldi. Şüpheli H.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Solingen'de Türk Asıllı Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:43 Solingen'de Türk Asıllı Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde kundaklama sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı
    21:41 Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı. Davutoğlu, programda yaptığı konuşmada, Samsun'un bilinçli seçmenlere sahip bir il olduğunu belirtti. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinde halkın iktidara mesaj vereceğine inandığını ve temiz, ahlaklı bir belediyecilik anlayışını göstereceklerini söyledi. Davutoğlu, 1 Nisan sonrası için kaygılı olduğunu ifade ederek, toplumsal muhalefetin yoğunluk oluşturduğunu ve siyasetlerini daha güçlü bir şekilde yapma sorumluluklarının olduğunu vurguladı.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?
    21:41 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ataşehir İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanının fotoğrafının veya afişinin paylaşılmasından utanıp utanmadığını sordu. Yönter, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarının seçimi kazanacağını belirtti ve İstanbul'un tek gündemi olan bir belediye başkanının yönetmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıldır İstanbul'da görülmediğini iddia ederek, İstanbul'un son 5 yılda 50 yıl kaybettiğini söyledi.


Advertisement