PKK'lı Kartal: KCK, Pazar Günü Eylemsizlik Kararı Alacak - Son Dakika
Güncel

PKK'lı Kartal: KCK, Pazar Günü Eylemsizlik Kararı Alacak

PKK'nın Avrupa'daki yöneticilerinden Kongra-Gel Başkanı Remzi Kartal, "KCK'nın pazar günü eylemsizlik kararı aldığını." duyuracağını söyledi. Örgütün seçimlere kadar saldırı yapmayacağı belirtiliyor.

10.10.2015 00:13  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Med Nuçe TV'de çalışan gazeteci Erdal Er, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, PKK'nın Avrupa'daki yöneticilerinden Kongra-Gel Başkanı Remzi Kartal'ın, "KCK'nın pazar günü eylemsizlik kararı aldığını" duyuracağını aktardı.

Erdal Er'in kişisel Twitter hesabından duyurduğuna göre, Med Nuçe TV canlı yayınına katılan Remzi Kartal, şunları söyledi:

"KCK Pazar günü eylemsizlik ilan edecek. Eylemsizlik kararını demokrasi güçlerinin elini güçlendirmek için yapıyoruz. Eylemsizlik isteyenler sürece sahip çıkmalıdır."

CEMİL BAYIK: PKK ATEŞKESE HAZIR

KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Cemil Bayık, Fransız haber ajansı AFP'ye verdiği röportajda, PKK'nın ateşkese hazır olduğunu söylemişti. "Hükümet savaş mantığını sürdürmeye devam ederse, biz istesek de istemesek de mezarlar dolmaya devam edecek ve bu savaş Türkiye'yi aşıp tüm Orta Doğu'ya yayılacak." diyen Bayık, "Bu sorunu savaş yoluyla çözmek mümkün olsaydı yıllar önce çözülürdü." ifadelerini kullanmıştı.

BESA HOZAT SİNYALİ VERMİŞTİ

KCK Eş Başkanı Besa Hozat da 7 Ekim'de Özgür Gündem gazetesinde yayımlanan yazısında, "Özgürlük Hareketi, HDP'nin 1 Kasım'daki büyük zaferine daha fazla katkı sunmak için tekrardan tarihi bir tutum takınarak AKP'nin tüm iğrenç planlarını bir kez daha boşa çıkaracak ve gereken hesabı soracaktır." ifadelerine yer vermişti.

PKK\'lı Kartal: KCK, Pazar Günü Eylemsizlik Kararı Alacak

Son Dakika Güncel PKK'lı Kartal: KCK, Pazar Günü Eylemsizlik Kararı Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (140)

  • gul : Devletimiz kokunuzu kurutacak ateskes felan olmuyacak pkklilar geberene kadar devam 112 2 Yanıtla
  • Mardinli: Adamlar aslan gibi barış diyo siz savaş diyonuz sizden ölünce ağlayıp zırlıyonuz ağlicaksınız oynamayalım :) 17 76 Yanıtla Mert: Eteğini maskeni çıkar gel mardinli 2 0 yörük: Hangi adam? Adam mi varmis! 1 0
  • Şırnaklı: Hepiniz cezanızı bulacaksınız kahrolsun pkk 63 8 Yanıtla HDPli: Kahrolsun insanlik duşmanlari yaşasin HDP Yasasin kardeslik Yaşasin SAYIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE HDP 1 1
  • Mardinli: Helal olsun be kurban oluyum sizlere 20 48 Yanıtla
  • Turk: Gebersin hdp zaten onar pkk ayni 59 4 Yanıtla
  • Bak sen: Yemezler lan,niye seçime kadar,biraz aglamaniz gerekecek demi,secime kadar baris ondan sonra savas demi 58 2 Yanıtla
  • hele akp tek basina gelsn: akp tek basina gelsin o zmn goreceksnz 37 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement