PKK, Cizre'deki İşyerlerinde Kameraları Yasakladı - Son Dakika
Güncel

PKK, Cizre'deki İşyerlerinde Kameraları Yasakladı

Son aylarda gündemden düşmeyen Cizre'de YDG-H olayları görüntüleyen dükkanların güvenlik kameralarını yasakladı.

31.01.2015 07:53  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son aylarda ardı ardına yaşanan olayların adeta adresi haline dönüşen Cizre'de PKK bu sefer de güvenlik kameralarını yasakladı.

KAMERALAR TAMİR EDİLEMEDİ

6-7 Ekim olayları sonrasında şehrin MOBESE yapılanması tamamen kullanılamaz hale geldi. Buradan doğan zararın yaklaşık değerinin iki buçuk milyon dolar olduğu tespit edildi. Kobani olayları nedeniyle şehre yapılması planlanan yeni MOBESE direkleri yerleştirilememişken zarar gören kameralar da tamir edilemedi.


PKK yandaşları kendilerine yönelik müdahaleyi önlemek için Cizre sokaklarına hendek kazmıştı

KAMERALAR YASAKLANDI

Bu gelişmelerin ardından YDG-H bu seferde ilçedeki dükkanların güvenlik kameralarına müdahale etti. İlçede dükkanları tek tek dolaşarak bildiri dağıtan YDG-H dükkanlarda güvenlik kamerasının bulunmamasını, bunların güvenlik kuvvetlerinin eline geçebileceğini, güvenlik kamerası bulunan işyerlerine zarar vereceklerini ilan etti.

KAYITLARA EL KOYMUŞLARDI

Örgütün HÜDA PAR ile yaşadığı gerginlikte yaralanarak Özel Botan Hastanesi'ne kaldırılan şahıslardan sonra YDG-H militanları hastanenin güvenlik kamera kayıtlarına el koymuştu.

(Kaynak: Vatan)

PKK, Cizre\'deki İşyerlerinde Kameraları Yasakladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel PKK, Cizre'deki İşyerlerinde Kameraları Yasakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • DIYARLI DIYAR: BEN DIYARBAKIRLI KURD OLAN KURDUM NEYIN HESABI NEYI PAYLASAMIYORSUNUZ BU GUZELIM ULKE HEPIMIZE YETER BEN KURDLUGUMDENDE TURKLUGUMDENDE ONUR VE GURUR DUYUYORUM BEN DILIMI OZGURCE KONUSUYORUM ISTEDIM MUZIGI DUINLIYORUM KURDCE KANALLARIM VAR DAHA NE ISTIYEYIM BASKI YOK KONUSMA DIYEN YOK ATALARIM ANLATIYOR O DONEMLER NERDE KONUSUCAN AMA SIMDI IMKAN VAR RAHATIZ BU ÜLKE VATAN HEPIMIZIN SAHIP CIKALIM MISYONLARIN EKMEGINE YAG SURMEYELIM BIZI DUSMAN EDENLERI GORELIM KOVALIM KAN AKITACAKSAK ONLARIN AKSIN UYANALIM ARTIK BIZ BIRIRMIZ HEPIMIZIZ 44 7 Yanıtla AMEDLİM: SEN ÇOK AMERİKA FİLMİ İZLEMİŞSİN HEY SENIN SORUNUN NE DOSTUM HELE SEN BİR BATIYI GÜZELCE DOLAŞ BAKALIM KÜRT OLDUĞUN İÇİN SANA NE YAPARLAR SONRA GEL KONUŞ 12 34 diyarlı dıyar: BENIM SIKINTIM YOK HERYER GIDIYORUM DAHA GECEN HAFTA KUTAHYA NEVSEHIRE GITTIM HIC BIR TEPKI ALMADIM ADAM OLANA KIMSE BIRSEY DEMEZ AMA ADAM OLANA AMERIKAN FILMI BEN SEYREDIYORUM AMA ONLARIN PLANLARINA UYMUYORUM SENIN ACIN NE BILMIYORUM KURD OLMAKTA TÜRK OLMAKTA BIR SEREFTIR 26 3 botan: doğru herşeyin tamam ama bi eksiğinde var onurun yok, çünkü boynunda tasmayla heryeri gezersin yani tasmayı tutanın istediği şekilde bilmem anlatabildimmi. . 0 8 DİYARLI DİYAR: BAŞTA TÜRKLÜĞÜMLE VE KÜRDLÜĞÜMLE ONUR VE GURUR DUYUYORUM ELAZIGLI ŞÜPHEN OLMASIN KURDUM AMA ENIM KAFAR CANIN YANMAMISTIR BELKI ABIM 2006 DAGDA OLDURULDU NE ICIN PKK MI HANGISI YANIMIZDA BUYUN SAVASLARDA OLEN ASKER POLIS VE VATANDASTIR BİNLERCE INSAN OLUR AMA BASTAKILER MASAYA OTURUR BIR IMZAYLA SAVAS BITER OLENLER OLDUGUNLE ACIYI CEKENLER MASUMLAR OLUR ABIM TEROR ORGUTUNDEYDI BUYUR KANDIRILMIS CIKARILMIS CAHIL BIRISIYDI SEN BANA SEMPATIZANLIGI ÖĞRETME SAKIN BEN TÜRK OLAN BIR KURDUM SERSERİİİ KARDESIM AYNI ŞEKILDE BU TOPRAKLAR HEPIMIZIN BOTAN KARDESIM BENIM BOYNUMA KIMSE TASMA TAKAMAZ ISTEDIGIM YERE GIDERIM VE OZGURUM BENI KIMSE KIMLIGIMLE YARGILAMIYOR YARADANIMA SUKUR GORMEDIMDE AKRABALARIM VAR NEVSEHIRDE KUTAHYADA ANTALYADA BURSADA HEPSI ISINDE GUCUNDE KIMSE NE TASMA TAKMIS NEDE HOR GORMUS ICINIZDEKI BU HIRS NE BILMEM AMA INANIN BOS KABRAK KABRAK SEYLER YAZIYOR SOZDE KURT MILLIYETCILIGI YAPIYORSUNUZ SIZLER DUSMAN KAZANDIRIYORSUNUZ 1 3
  • Rojin: Pkk sadece kendi halkina exiye ediyor. Gosteri yapip kendi halkina ates edecek sonra polis yapti diye olay yaratip milleti galeyana getiricek. Bizde cahil cok inaniyorlar. Yazik adam olmayacaz. Bu cehalet bizi yok edecek 37 6 Yanıtla
  • atakan: KADIN KILIĞINA GİRMİŞ KAYPAK KÖPEKLER 19 14 Yanıtla
  • Raperin Raperin: Merve sen iki gözümsün. Yaşasın Kürtlerin birliği kardeşliği. Pkk ypk peşmerge kobanide düşmanın yüreğine korku düşürdüler. 8 20 Yanıtla
  • serkanatserrkan: efkan. ala. yuz. karasıdır. ondan. bakan. olmaz. gorevden. alınsın. yakışmıyor. ona 25 3 Yanıtla
  • yavuz: Asker nerede diyen saf temiz halkım.Asker denileni yapar diyen de sayın cumhurbaşkanıdir.cozum süreci dediginiz sey zaten budur eger akp ye destek verdiyseniz bunlara da vermeniz .Demekki Erdoğan sevgisi vatan sevginizin ustundeymis bunlari gorupte hala destek veriyorsaniz.sozun bittigi yerdeyiz.Allah Vatanini seven insani korusun 23 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi
    20:56 Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi

    Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerine yönelik iftar programı düzenledi. Programa Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, öğretim üyeleri, daire başkanları ve öğrenciler katıldı. Rektör Sözbir, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti. İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi
    20:56 Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi

    Antalya İl Müftülüğü tarafından Muratpaşa ilçesinde düzenlenen iftar programına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ve şehit ve gazi aileleri katıldı. Yapılan konuşmalarda, ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın önemi vurgulandı ve şehit ve gazi ailelerine minnet duyguları ifade edildi.

  • Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
    20:49 Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı. Tuzcuoğlu, deprem bölgesinde sıfırdan inşa çalışmalarının devam ettiğini ve Beypazarı'nda da birçok projenin tamamlandığını açıkladı. Ayrıca, TOKİ tarafından yapılan konutların tapu işlemleri sürerken, altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi
    20:43 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi

    Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Programda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da konuşma yaptı. İftarın ardından semazen gösterisi yapıldı.

  • Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladı
    20:43 Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladı

    Final Okulları İlkokulu öğrencileri, Diyarbakır'da büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırlayarak, Hacivat-Karagöz ve farklı oyun gösterileriyle özel bir anı yaşattı. Okul müdürü, bu etkinlikle öğrencilere saygı, sevgi, merhamet ve misafirperverlik gibi değerleri pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.


Advertisement