PKK, AK Partili Baba ve Oğlunu Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

PKK, AK Partili Baba ve Oğlunu Kaçırdı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde terör örgütü PKK mensupları, evlerini bastığı AK Parti üyesi baba ve oğlunu kaçırdı.

02.09.2015 13:24  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde terör örgütü PKK mensuplarının, AK Parti üyesi baba ve oğlunu kaçırdığı bildirildi.

EV BASIP, KAÇIRDILAR

Büyükçiftlik beldesinde terör örgütü mensupları AK Parti üyesi Nurettin Toktamış'ın evini bastı. Teröristler, Nurettin ile oğlu Cevat Toktamış'ı yanlarına alarak kaçtı.

JANDARMAYA HABER VERİLDİ

Toktamış'ın yakınları, olayın ardından Büyükçiftlik Jandarma Komutanlığı'na giderek durumu bildirdi.

Kaçırılan baba ve oğlunun bulunması için çalışma başlatıldı.

TEHDİT EDİLMİŞLERDİ

Toktamış ailesinin terör örgütü PKK tarafından daha önce de tehdit edildiği öğrenildi.

PKK, AK Partili Baba ve Oğlunu Kaçırdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PKK, AK Partili Baba ve Oğlunu Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • m.a: Hep soyluyorum kalleslik, kahpelik kanlarinda var.simdi kacirmalara basladi.haysiyetsizler... 53 15 Yanıtla
  • antalyalı: Bu seçim barajı bile aşamaz hdp pkk 30 11 Yanıtla
  • Governance: al sana shiddet baski al sana zorla hdp-leshtirme o yüzden 13 % oy almishlar shimdi halki korkutarak oy dileniyorlar 28 12 Yanıtla
  • NUSAYBİNLİ: nalet gelsin pkk ve hdp ye ve terörü destekleyen ve bu ülkenin ekmeyini yiyen ne kadar vatan haini varsa nalet gelsin. 24 16 Yanıtla
  • Batman: Kırsal bölgelerdeki akp lilerin hiç can mal güvenliği yok 20 9 Yanıtla
  • siirtli arapoglu: Durmak yok operasyon lara devam. 22 7 Yanıtla
  • pir: peki ben soruyorum polis bir hdpliyi barış istiyor diye neden gözaltına alıyor siz çifte standartla bakarsanız meseleye bende bakarım bu kadar basit 4 22 Yanıtla
  • CÜHELA: Bırakın bu işleri akp pkk işbirliği içinde. Niye mi HDP nin güçlenmesi ikisinin işine de gelmiyor. 18 7 Yanıtla
  • Istanbul: Iyi oldu 10 14 Yanıtla
  • güneydogulu : Sen öyle san hdp en az yüzde 14 alacak bak gör 10 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi
    09:44 ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında, ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Toplantıda, şirketin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. ASO Teknopark'ın, üretime yönelik bir tasarımla sanayi ile bütünleşen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacağı vurgulandı.

  • Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı
    09:41 Dolar ve Euro Güne Yükselişle Başladı

    Dolar 32,3750 liradan, euro ise 34,9800 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da dolar 32,3750 liradan, euro ise 34,9800 liradan alınıp satılıyor. Önceki kapanışta dolar 32,31 liradan, euro ise 34,91 liradan satılmıştı.

  • Ankara-Tatvan turistik tren seferi için istişare toplantısı düzenlendi
    09:39 Ankara-Tatvan turistik tren seferi için istişare toplantısı düzenlendi

    17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ankara-Tatvan turistik tren seferi ile ilgili Bitlis'in Tatvan ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, turistik seferlerin bölgenin tanıtımına katkıları ele alındı ve hazırlıklar masaya yatırıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü ve TATSO Başkanı da seferlerin son durumu ve hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Toplantıda yapılan istişarelerle birlikte organizasyon sona erdi.

  • AGD Kayseri Şubesi Gazze İftarı Düzenledi
    09:38 AGD Kayseri Şubesi Gazze İftarı Düzenledi

    Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından 'Gazze İftarı' düzenlendi. Programda hurma, çorba ve ekmek ile iftar yapıldı. AGD Kayseri Şube Başkanı Yusuf Şahin ve Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan da konuşma yaptı.

  • Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi
    09:36 Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 3 bin 118'i emniyet, bin 442'si jandarma ve 74'ü sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 4 bin 634 personelin görevlendirildiğini açıkladı. Seçim Güvenliği Toplantısı'nda seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Çanakkale'de jandarmadan sahte alkol operasyonu
    09:35 Çanakkale'de jandarmadan sahte alkol operasyonu

    Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir evde yapılan operasyonda 450 litre sahte şarap, ayı postu, doldurulmuş karaca başı ve dağ keçisi boynuzu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli ise serbest bırakıldı.

  • Düzce'ye Uyuşturucu Getiren 3 Şahıs Yakalandı
    09:33 Düzce'ye Uyuşturucu Getiren 3 Şahıs Yakalandı

    Düzce İl Emniyet Müdürlüğü narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Düzce'ye uyuşturucu getiren 3 şahıs yakalandı. Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada bin 582 adet sentetik ecza ve 13 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement