Piyasaya At Eti Sürüldüğü İdiasıyla İlgili Önemli Gelişme - Son Dakika
Güncel

Piyasaya At Eti Sürüldüğü İdiasıyla İlgili Önemli Gelişme

Piyasaya At Eti Sürüldüğü İdiasıyla İlgili Önemli Gelişme

İzmir'in Altındağ Semti'nde, kötü kokuların geldiği çöp konteynerinde, kesilmiş atlara ait kafa, deri ve kemiklerin çıkmasının ardından görgü tanıklarının verdiği bilgiler sonrasında 1 kişi gözaltına alındı.

24.06.2015 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Altındağ Semti'nde, kötü kokuların geldiği çöp konteynerinde, kesilmiş atlara ait kafa, deri ve kemiklerin çıkmasının ardından görgü tanıklarının verdiği bilgiler sonrasında 1 kişi gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen M.Ö., serbest bırakıldı. Soruşturma evrakları ise, elden adliyeye gönderildi.

Geçen pazartesi sabah saatlerinde 5627 sokak üzerinde işyerlerini açan vatandaşlar, çöp konteynerinden kötü koku gelmesi üzerine, belediye ekiplerinden yardım istedi. Ekiplerin, temizlemeye başladığı konternerden çıkardığı poşetlerden, atlara ait kafa, deri ve kemikler bulundu. Bunun üzerine olay polise de bildirildi. Karakoldan gelen polisin olay yerinde tutanak tutup, şikayetleri almasının ardından poşetler belediyeye ait araçlara yüklendikten sonra kaldırıldı. Daha sonra da temizlik ekipleri, bölgeyi yıkadı.

SERBEST BIRAKILDI

At etinin piyasaya sürüldüğü iddiaları üzerine polis, görgü tanıklarından gelen bilgi ve ihbarları değerlendirdi. Polis 65 yaşındaki M.Ö.'yü gözaltına aldı. Olay yeri yakınlarında kendisine ait kamyonetin görüldüğü ileri sürülen M.Ö., suçlamaları kabul etmeyince serbest bırakıldı. Ancak soruşturma evrakının elden adliyeye gönderildiği açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Piyasaya At Eti Sürüldüğü İdiasıyla İlgili Önemli Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement