Pirinkayalar Geçit Vermiyor - Son Dakika
Yerel

Pirinkayalar Geçit Vermiyor

Pirinkayalar Geçit Vermiyor

Erzurum-Artvin karayolunda bulunan Pirinkaya’lar kış aylarının gelmesi ile birlikte tehlike saçmaya başladı.

14.11.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum- Artvin karayolunda bulunan Pirinkaya'lar kış aylarının gelmesi ile birlikte tehlike saçmaya başladı.

Erzurum'un Uzundere üzerinden Karadenize tek bağlantı yolu olun Pirinkayalar Geçidi sürücüler için ölüme davetiye çıkarıyor. Son bir hafta içerisinde defalarca kapanan yolu kullanmak isteyen özellikle TIR'ların kuyruklar oluşturduğu yol için vatandaşlar Tünelin tek çözüm olduğunu söylerken, can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendiriliyor.

Yıllardır yapılacağına dair kamuoyunda dolaşan söylentilere rağmen, son olarak da projelendirilmesine rağmen yatırım programına alınmayan Pirinkayalar Tüneli'nin bir an önce yapılması için başta Erzurum Milletvekilleri olmak üzere Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne vatandaşlar çağrıda bulundu.

Erzurum'dan - Artvin'e gitmek için bu güzergahı kullanan araç sürücüleri, yıllardır Pirinkayalar mevkisinin bir kanayan yara olduğunu ifade ederek bu yolun sık sık ulaşıma kapandığını belirttiler. Vatandaşlar, "İnsanlar buradan her zaman geçtiklerinde tedirginlik yaşıyorlar. Acil olarak tünel çalışmalarının başlatılması gerekmektedir. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı." dediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pirinkayalar Geçit Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement