Pınar Karşıyaka İçin Salona - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka İçin Salona

Basketbolda sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ve resmi maçlarda 5'te 5 yaparak başlayan Pınar Karşıyaka, Avrupa'daki ilk sınavını yarın verecek.

14.10.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ve resmi maçlarda 5'te 5 yaparak başlayan Pınar Karşıyaka, Avrupa'daki ilk sınavını yarın verecek.

Yeşil kırmızılı ekip, Eurocup F Grubu'ndaki sezonun ilk maçında Yunanistan'dan PAOK'la karşılaşacak. Karşıyaka Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karadağlı Radomir Vojinovic, İspanyol Carlos Peruga ve Bosna Hersekli Haris Bijedic'in yöneteceği karşılaşmayı TRT Spor yayınlayacak. Bilet fiyatları 20 TL.

Avrupa'da 5 sezondur aralıksız olarak boy gösteren Pınar Karşıyaka, 2013'te Eurochallenge Cup'ta final oynadı, geçen sezon kıtanın en prestijli ikinci kulüp organizasyonu olan Eurocup'ta 2'nci tura yükseldi.

Öncelikli hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyleyen antrenör Ufuk Sarıca, "Avrupa'da Karşıyaka Arena'yı kalemiz haline getirmek istiyoruz. Sahamızdaki tüm maçları kazanmalıyız. Taraftarımızın desteğiyle PAOK engelini aşacağız" dedi.

PAOK İSTANBUL'DA KURULDU

Karşıyaka'nın potadaki rakibi PAOK'un temelleri, Yunanistan'daki birçok kulüp gibi Türkiye'de atıldı. İstanbul Beyoğlu'nda 1875 yılında kurulan kulüp, Kurtuluş Savaşı'nın ardından Selanik'te 1926 yılında, siyah beyazlı renklerle tekrar kurularak, PAOK (İstanbullu Atletiklerin Selanik'teki Kulubü) adını aldı. Pınar Karşıyaka, ateşli seyirci kitlesiyle tanınan rakibiyle Avrupa'da 1986 yılında İzmir'de karşılaşarak salondan 86-84 galip ayrıldı. Eurocup F Grubu'nda yarın Ventspils-Buducnost Voli, Stelmet Zielona Gora-Lokomotiv Kuban maçları da oynanacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka İçin Salona - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı
    21:43 Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı

    Batman'da H.Y. isimli şahıs, iftar saatinde gittiği husumetlisi R. A'nın cep telefonu dükkanına silahla ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iş yerinde hasar meydana geldi. Şüpheli H.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Solingen'de Türk Asıllı Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:43 Solingen'de Türk Asıllı Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde kundaklama sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı
    21:41 Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı. Davutoğlu, programda yaptığı konuşmada, Samsun'un bilinçli seçmenlere sahip bir il olduğunu belirtti. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinde halkın iktidara mesaj vereceğine inandığını ve temiz, ahlaklı bir belediyecilik anlayışını göstereceklerini söyledi. Davutoğlu, 1 Nisan sonrası için kaygılı olduğunu ifade ederek, toplumsal muhalefetin yoğunluk oluşturduğunu ve siyasetlerini daha güçlü bir şekilde yapma sorumluluklarının olduğunu vurguladı.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?
    21:41 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ataşehir İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanının fotoğrafının veya afişinin paylaşılmasından utanıp utanmadığını sordu. Yönter, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarının seçimi kazanacağını belirtti ve İstanbul'un tek gündemi olan bir belediye başkanının yönetmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıldır İstanbul'da görülmediğini iddia ederek, İstanbul'un son 5 yılda 50 yıl kaybettiğini söyledi.


Advertisement