PFDK, Ünal Aysal'ın Cezasını Kesti - Son Dakika
Spor

PFDK, Ünal Aysal'ın Cezasını Kesti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin TL ceza verdi.

21.10.2014 15:46  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 25 Ekim'de görevi sona erecek olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ VE PARA CEZASI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin TL ceza verdi.

SPORTMENLİĞE AYKIRI AÇIKLAMALAR BAŞINI YAKTI

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; GALATASARAY A.Ş. başkanı ÜNAL AYSAL'ın sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 22.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

ÜNAL AYSAL NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe ile oynanan maç öncesinde konuşan Aysal, Fenerbahçe derbisine atanan Cüneyt Çakır'ın, Sarı- Kırmızılı takım için şaibeli bir hakem olduğunu söylemişti. Aysal, derbiye Çakır'ın atanmasının, gözdağı vermek ve sindirmek için yapılmış bir hareket olduğunu savunmuştu.

PFDK, Ünal Aysal\'ın Cezasını Kesti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PFDK, Ünal Aysal'ın Cezasını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ndr: ya bu tff nelerle uğraşıyor ya adam zaten başkanlığı bırakıyor bu kadar mesnetsiz bir tfff ola bilirmi ya yazıklar olsun tfff den birbk oolmaz çıkıpta evet bu takım dışardan gelen topla gol yemiştir diye özür dileceğine halen ceza işleriyle uğraşıyor ya adam zaten başkan değil ayıp çok ayıp 1 1 Yanıtla
  • red rebel: hak mı mahrumiyeti... ne dersuun.. etmaa ...soyguncu şizofren e bişe olmaz.. 2 0 Yanıtla

Advertisement