PFDK, Ünal Aysal'a 30 Günlük Hak Mahrumiyeti Verdi - Son Dakika
Spor

PFDK, Ünal Aysal'a 30 Günlük Hak Mahrumiyeti Verdi

PFDK, Ünal Aysal\'a 30 Günlük Hak Mahrumiyeti Verdi

PFDK, Kasımpaşa maçından sonra hakem Cüneyt Çakır ve federasyona yüklenen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a, 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

24.04.2014 17:29  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Aysal, 4-0 kaybedilen Kasımpaşa maçından sonra G.Saray resmi sitesi aracılığıyla TFF aleyhine yazı yayınlamış ve Yıldırım Demirören yönetimine yüklenmişti. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

G.SARAY'A 70 BİN TL CEZA

"GALATASARAY A.Ş.'nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 70.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

AYSAL'A 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ VE 22 BİN TL PARA CEZASI

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. başkanı ÜNAL AYSAL'ın, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 22.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

İŞTE AYSAL VE G.SARAY'IN CEZA ALMASINA SEBEP OLAN AÇIKLAMA

"TFF: 4 TÜRK FUTBOLU: 0

Galatasaray'ın Cumartesi akşamı Kasımpaşa'yla oynadığı maç, Cüneyt Çakır'ın, sonucu "doğrudan" belirlediği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği "talimat"ları, daha önceki örneklerinde olduğu gibi "eksiksiz" yerine getiren "kerameti kendinden menkul" bir hakemden, böyle bir tavrı beklemek zaten düşünülemezdi. Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

"ÇAKIR, ANCAK BAĞLI OLDUĞU FEDERASYON'U TEMSİL EDER"

Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir. Türk futbolunun ve Türk hakemlerinin onurlu başarı çizgisi, dünkü "hakem"in ve bu "federasyon"un fersah fersah ilerisindedir. Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir" gibi ifadelere yer vermişti."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PFDK, Ünal Aysal'a 30 Günlük Hak Mahrumiyeti Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Muhammed ERCAN: ÜNAL BAŞKAN <3 9 8 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: TFF VE SAZ ARKADAŞLARI AKILARINCA AZİZ HAPİSE GİRECEK ÜNAL AYSAL ORTALARDA OLMASIN DİYE 30 GÜN CEZA;)BİRİLERİ ŞU YILDIRIMDAN TÜM GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE CEZALARDAN ALDIĞI PARALARIN HESABINI SORSA YA NE YAPIYORLAR O KADAR PARA YI???? 3 0 Yanıtla
  • Yalova: DEFOL GİT FUTBOLUMUZDAN.. 1 2 Yanıtla
  • BOSFOR: Aziz TFFye yuklene yuklene şampiyon oldular.. 0 0 Yanıtla

Advertisement