Peşmergenin IŞİD Mayınına Bastığı Dehşet Anı Kamerada - Son Dakika
Dünya

Peşmergenin IŞİD Mayınına Bastığı Dehşet Anı Kamerada

Peşmergenin IŞİD Mayınına Bastığı Dehşet Anı Kamerada

IŞİD işgali altındaki Musul yakınlarındaki operasyonda bir peşmergenin mayına bastığı an ve korkunç patlamadan sonraki anlar saniye saniye görüntülendi.

01.07.2015 12:00  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD işgali altındaki Musul yakınlarında operasyon yapan bir peşmerge grubuna bağlı bir kişinin IŞİD yapısı bir mayına bastığı an ve korkunç patlamadan sonraki anlar saniye saniye görüntülendi.

BİR ANDA MAYINA BASIYOR VE...

Bir süre önce çekildiği anlaşılan görüntülere göre gruba öncülük yapan bir peşmerge kum tepeye tırmanırken bir anda IŞİD mayınına basıyor ve korkunç bir patlamayla birlikte ortalık simsiyah dumana bürünüyor.

DUMANLARIN ARASINDAN ÇIKIYOR

Ancak adeta bir mucize oluyor ve mayına basan peşmerge bir süre sonra dağılmaya başlayan dumanlarından arasından dizlerinin üstüne çökmüş halde beliriveriyor.

GÜÇLÜKLE AYAĞA KALKIYOR

Yaralı olduğu ve şoka girdiği anlaşılan peşmerge daha sonra güçlükle ayağa kalkıyor ve sendeleyerek geriye, arkadaşlarının yanına yürüyor.

"BİR ŞEYİM YOK" DİYOR AMA...

Peşmerge bu arada 'Bir şeyim yok,' diyerek savaşa devam etmek üzere arkadaşlarından silahını istiyor. Ancak birkaç adımdan sonra kendinden geçiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Peşmergenin IŞİD Mayınına Bastığı Dehşet Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • MÜSLÜMANTÜRK: Ulan amerika şu zerdüş leri de adam ettin ya... 91 13 Yanıtla
  • KÜRDISTAN : Helal olsun senin gibi adama hic durmadi bile halen yuruyo korkmadan ! Allah sizi basimizdan eksik etmesin 53 33 Yanıtla
  • HAHAHAHAHAA: Bu Kirrolar 9canli Kedi Gibi Vayy Mal Gittin ölüme Niye Ger Geldin:)) 19 48 Yanıtla
  • çeçen38: Kahrolsun pkk ve ypg....allahu ekber 19 40 Yanıtla
  • adsız: Işid Türkiye için pkk lılarla mücadele ediyor askerimizin yapması gereken neyse ışid yapıyor.Mehmetçiğimiz kahraman Işid Allahu akber la ilahe illallah ataistlere Zerdüştlere ateşe puta tapan kominist dinsiz Pkk ya ölüm 26 27 Yanıtla
  • serdar öztürk: farelerden biri gebermiş darısı kalan kalan vatansızların başına 27 26 Yanıtla
  • Kürt halkı: Boğulan 2 askere üzülmüştüm ama bu habere iyi olmuş diyenler yüzünden birdaha asker ölümüne üzülmüyeceğim. 21 25 Yanıtla
  • @@@@: GEBERMİŞTİR KÖPEK 14 31 Yanıtla
  • Zindan: Pkk köpekleri 20 24 Yanıtla
  • insan olduğu için : türküm ama ciğerim yandı gerçekten allah yardımcıları olsun ırk gözetmeksizin insan gözüyle bakabilsek herşey hallolur.Çok zor :( 38 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı
    11:18 Suriyeli Kadın, Ramazan Ayında Kaybettiklerini Anlattı

    Suriye'de Esed rejiminin saldırıları sonucu 3 çocuğunu ve eşini kaybeden Nesrin Abdülkafi, ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğini anlattı. Abdülkafi, yaşadığı zorluklar nedeniyle çocukları için yardım istedi.


Advertisement