Emniyet Müdürü Peşmergeyi Koruyan Timleri Denetledi - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Peşmergeyi Koruyan Timleri Denetledi

Emniyet Müdürü Peşmergeyi Koruyan Timleri Denetledi

Peşmergeleri koruyan özel hareket polisleri zırhlı araçların önünde, denetime gelen Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nı karşıladı.

31.10.2014 18:08  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, beraberinde şube müdürleriyle birlikte Suruç ilçesinde peşmergelerin güvenliğini sağlayan Özel Harekat polislerini denetledi.

BİNA ÖNÜNDE KARŞILADILAR

Peşmergelerin konuşlandırıldığı bina önünde toplanan özel hareket polisleri, zırhlı araçların önünde Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nı karşıladı.

"ALLAH'A EMANET OLUN"

Pınarbaşı kendisini karşılayan özel hareket polislerini selamlayarak 'Allah'a emanet olun' diyerek peşmergelerin beklediği binaya girdi.

SINIRDA DENETİM

Gazetecilerin alınmadığı binada bir süre yetkililerden bilgi alan Pınarbaşı, daha sonra zırhlı araç eskortu eşliğinde Suriye sınırında incelemelerde bulundu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Peşmergeyi Koruyan Timleri Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TOKATLI: Kendilerine silah sıkan teröristleri korumak zorunda kalmak kadar acı ne olabilir. . . Türk askerini Polisini bu durama düşürenlere yazıklar olsun. . . 32 5 Yanıtla
  • karabiber: Utanın utanın ünlü komutan osman pamukoğlu 1993 de ben askerime leş toplatmam demişti şimdi bunların canlılarını özel harekatcilarimiz koruyor utanın 25 4 Yanıtla
  • tim: Bizi bu duruma düşürenleri Allaha sevk ediyorum. 19 3 Yanıtla
  • 77: EEE NE VAR BUNDA, BU HABERMİ YANİ. ASKERDE POLİSTE DENETİMDEN DAHA DOĞAL NE VAR. 4 12 Yanıtla

Advertisement