Peşmerge, Yediği Yemeğin Parasını Ödemedi - Son Dakika
Güncel

Peşmerge, Yediği Yemeğin Parasını Ödemedi

Peşmerge grubu, Mardin-Urfa karayolu üzerindeki Demirol Dinlenme Tesisleri'nde yediği yemeğin parasını ödemedi. 80 kişinin yediği yemeğin faturası 1040 lira.

31.10.2014 07:48  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Kobani'ye karayoluyla gönderilen peşmerge grubu önceki gece Şanlıurfa'daki Demirol Tesisleri'nde mola verdi. Mola sırasında çorbadan kebaba kadar restorandaki hemen hemen tüm yemeklerden yiyen peşmergeler, hesabı ödemeden tesislerden ayrıldı.

Demirol Tesisleri'nde çalışan bir yetkiliden alınan bilgilere göre yaklaşık 80 kişilik peşmerge grubu sabaha karşı saat 6 civarında tesislere geldi. Şirket yetkilisi, peşmergelerin tesislerine geleceğinden önceden haberleri olmadığını ve yemek kapasitesi olarak hazırlıksız yakalandıklarını söyledi.

HESAP 1040 TL

Peşmergelerin çorba, kuru fasülye ve pilavı tamamen bitirdiğini ifade eden tesisin yetkilisi, yemek yetiştiremedikleri için ekstra olarak Urfa Kebabı da yaptıklarını dile getirdi. Özel Harekat görevlilerinin de peşmerge grubuyla yemek yediğini belirten yetkili, "Peşmerge grubu hesap ödemeden tesislerden ayrıldı. Şu ana kadar ödemeyle ilgili bize bir bilgi ulaşmadı. Adisyonları sakladık. Hesabın ödenmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yetkilinin paylaştığı bilgilere göre tesislerde yemek yiyen bir kişi yaklaşık 13 TL civarında hesap ödüyor. Bu da peşmergelerin yaklaşık 1040 TL'lik hesabı ödemediklerini gösteriyor. (Kaynak: Hürriyet)

Peşmerge, Yediği Yemeğin Parasını Ödemedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Peşmerge, Yediği Yemeğin Parasını Ödemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (97)

  • afiyet bal şeker olsun: zaten son yemekleri bırakın yesinler :) 47 3 Yanıtla
  • seher: Beleş yaşamaya alişmiş bu itler.en son yediginizde isid kurşunlari olur is allah.utanmazlar 43 6 Yanıtla
  • küçük musa: kasayı kontrol etseydiniz paraları çalmışlardır 36 12 Yanıtla
  • hatay: karnınızı iyi doyurun sırada kurşun salatası var aç gebermeyin 26 10 Yanıtla
  • seher: Beleş yaşamaya alişmiş bu itler.en son yediginizde isid kurşunlari olur is allah.utanmazlar 27 9 Yanıtla etem: seher kürdün biri sana ne yapmadıda nefret kusuyon gel ne istersen ben yaparım inan değil nefret ozaman bizi çok seveceksin 0 0
  • mesut: türkeyedeki krolar yıllardır ödemiyor normaldir onların parasını millet ödüyor haram olsun inşallah 31 2 Yanıtla
  • şakir: geberecekler bari sonkez karnımız doysun demişler 14 16 Yanıtla
  • hamit: peşmerge dediğin kimdir yaw bir avuç salak 21 9 Yanıtla
  • tuhan: zıkkımın kökünü yesinler nasıl olsa kobanide derslerini alacaklar 22 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement