Perinçek ve Vatan Partisi Üyeleri Şam'dan Döndü -2 - Son Dakika
Güncel

Perinçek ve Vatan Partisi Üyeleri Şam'dan Döndü -2

Perinçek ve Vatan Partisi Üyeleri Şam\'dan Döndü -2

Doğu Perinçek Suriye'de barış, Türkiye'de barıştır.

03.03.2015 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Perinçek Suriye'de barış, Türkiye'de barıştır. Suriye'nin toprak bütünlüğü, Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür

Komşunun evini yakan, komşuya terör ihraç eden bir yönetim bulunduğu için utanıyoruz

Haber-Kamera Murat ÇAKIR İstanbul DHA

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın davetlisi olarak Şam'a 3 günlük ziyarette bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek başkanlığındaki heyet, THY'ye ait bir uçakla bu akşam saat 17.45'te Türkiye'ye döndü. Heyeti, bir grup partili, Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünde sloganlarla karşıladı.

Doğu Perinçek, burada yaptığı açıklamada, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerin onarılması ve geliştirilmesi konularını görüştüklerini belirtti. Perinçek, şöyle konuştu

'Komşunun evini yakan, komşuya terör ihraç eden bir yönetim bulunduğu için utanıyoruz. Suriye'de Iraklılarla, Ürdünlülerle, Libyalılarla, Filistinlilerle, Körfez ülkelerinden çeşitli insanlarla görüşmeler yaptık. Herkes Erdoğan yönetimini terör ihraç eden ve komşuya ihanet eden yasadışı bir örgüt olarak görüyor. Türk milletinden bütün Ortadoğu şunu istiyor Bunu artık tepenizden atın. Bu yönetim yıkılacaktır. Komşuyu yakanlar, Türkiye'yi yakar. Ortadoğu'da barış olacak. Suriye'de barış, Türkiye'de barıştır. Suriye'nin toprak bütünlüğü, Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür.

HEYETTE KİMLER YER ALDI

Şam'a giden heyet şu isimlerden oluşuyordu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eskişehir Bağımsız Milletvekili Süheyl Batum, İzmir Bağımsız Milletvekili Birgül Ayman Güler, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Vatan Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Milli Savunma Bakanı Barlas Doğu, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner, Türkmen Parlamentosu Başkanı Prof. Dr. Ümit Akkoyunlu, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Yuva, Mardin Dekorya Aşireti Lideri Abdülkadir Yıldız, Adana Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fırat Karalı ve işadamı Ali Rıza Tekin.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Perinçek ve Vatan Partisi Üyeleri Şam'dan Döndü -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement