Perinçek: CHP ile MHP'nin 2 Kasetlik Canı Var - Son Dakika
Güncel

Perinçek: CHP ile MHP'nin 2 Kasetlik Canı Var

Vatan Partisi Genel Başkanı, "Bir kaset çıkartıyorlar genel başkan değiştiriyorlar, bir kaset çıkartıyorlar listelerini değiştiriyorlar." diyerek CHP ve MHP'yi eleştirdi.

27.04.2015 15:18  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, CHP ve MHP'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Perinçek, "CHP ile MHP'nin iki kasetlik canı var. Bir kaset çıkartıyorlar genel başkan değiştiriyorlar, bir kaset çıkartıyorlar MHP'nin bütün listelerini değiştiriyorlar" dedi.

Perinçek, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, demokrasinin iyi işlemediğini küresel güçlerin buyruklarıyla işlerin yürütüldüğünü öne sürdü. Mafyaların parti genel merkezlerinde oturup liste hazırladığını ileri süren Perinçek, partisinin Türkiye'de demokrasiyi temsil ettiğini savundu.

"AKP İLE İKTİDAR ORTAĞI PROJELERDE GÖREV ALACAK MISINIZ?"

CHP, MHP ve HDP'ye seslenen Perinçek, "AKP ile iktidar ortağı projelerde görev alacak mısınız? Millet sizden bunun cevabını bekliyor" dedi.

"VATAN PARTİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR"

Perinçek, partisinin 8 Haziran'da Meclis'te olacağını ve hükümet kuracağını iddia ederek, şöyle konuştu:

"Atatürk'ün yolundan iktidara yürüyoruz. Hükümet olmak için yürüyoruz. Vatan Partisi çığ gibi büyüyor. AKP, CHP, HDP hükümet formüllerini bozguna uğratacağız. Kimse Türkiye'yi bölmek için planlar yapmasın. Yapılan planları çöp sepetine atacağız. CHP ve MHP millete açıklayın. Bırakın karagöz hacivat oyunlarını. AKP ile hükümet kurmayacağınızı veya kuracaksanız kuracağınızı millete açıklayın. CHP'ye yine çağrıda bulunuyoruz. HDP ile hükümet ortağı olacak mısınız, olmayacak mısınız? Balyoz, Ergenekon planları nasıl bozguna uğradıysa bu plan da bozguna uğrayacak. Vatan Partisi iktidarında Türk Silahlı Kuvvetleri efsanesi geri dönecek."

"DİĞER KASETLER ÇEKMECELERDE DURUYOR"

Bir gazetecinin, partilerinin iktidara gelmek için seçimde nasıl bir strateji izleyeceklerini sorması üzerine Perinçek, şöyle dedi:

"Türkiye'nin mevcut parlamentodaki partileri bölge, yıkma fesadının içindedir. Türkiye'yi bölmek için iktidar kumpasları kuranlar mı hükümet olacak yoksa Vatan Partisi mi başarı kazanacak? Diğer partiler, CHP ile MHP'nin iki kasetlik canı var. Bir kaset çıkartıyorlar genel başkan değiştiriyorlar, bir kaset çıkartıyorlar MHP'nin bütün listelerini değiştiriyorlar. Devlet Bahçeli'yi, CHP'yi baskı altına alan, denetleyen diğer kasetler de çekmecelerde duruyor. Bu partiler mi Türkiye'yi kurtaracak? İki kasetlik canı olan partiler mi Türkiye'nin sorunlarını çözecek, emeklinin taleplerine cevap verecek? 6 okun partisiyiz. Kılıçdaroğlu'nun düşman olduğu 6 okun partiyiz. 8 Haziran'da mecliste olacağız, baraj tanımıyoruz.


Perinçek: CHP ile MHP\'nin 2 Kasetlik Canı Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Perinçek: CHP ile MHP'nin 2 Kasetlik Canı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (126)

  • Kürt: şunun tipine bakın Allah aşına, zerre kadar nur yok, şeytan suratlı 30 2 Yanıtla
  • sezer kaya: Sen cabuk vatanperver oldun eski militan yaşar okuyan sen de ülkücü dün naylon ülkücü 21 3 Yanıtla
  • partizan: Oylar hdp ye 15 9 Yanıtla
  • nihat: doğu perincek kime hizmet ettiğin belli değil atatürkcülüğü kullanarak yobazlara geçit veriyorsun yazıklar olsun sana 21 2 Yanıtla
  • Lo: Unutmayin periceki sevmek bebek katili apoyu sevmek demektir 17 4 Yanıtla
  • Yorumistanbul: Terörist perinçek, vatan partisi kurmuş!!! Sen kim vatan kim. Hain!!! 13 8 Yanıtla
  • mehmet: pericek sen kendi gecmişine bak 12 9 Yanıtla
  • tekin: Kasetleri senmi hazirliyon eskiden beri ulkeyi karistiranlardansin. 18 2 Yanıtla
  • yeterrr: Gerçekten kimsin sen 1974 lerde maocu seksenlerde pkk lı şimdi de kemalist oldu çıktı başıma kim ciddiye alır seni ülkenin ne kadar işe yaramaz kokuşmuş ihtiyar heyetini toplamış yanına bir cacık olmaz sizden hep beraber tevbö edin hacca gidin bence yol yakındır 18 1 Yanıtla
  • davut: Ermeni soykirim yalanina hangi parti mucadele ediyor Vatan partisi 3 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement