Pereira, Diego'ya Not Gönderdi Sosyal Medya Yıkıldı - Son Dakika
Spor

Pereira, Diego'ya Not Gönderdi Sosyal Medya Yıkıldı

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçında, teknik direktör Pereira, Diego'ya verdiği not kağıdıyla dizilişi değiştirdi. Bu olay sosyal medyada dalga konusu oldu.

29.07.2015 09:26  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı transferlerle dikkat çeken ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefindeki Fenerbahçe, 3. ön eleme ilk maçında konuk ettiği Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kaldı.

PEREIRA KAĞIT GÖNDERDİ SOSYAL MEDYA YIKILDI

Portekizli teknik adam, oyunda değişiklik yapmak için bir kağıda yazdığı talimatları Souza aracılığıyla sahaya sürdü. Diego'ya ulaşan ve futbolcular arasında elden ele dolaşan kağıtla, sarı lacivertlilerin dizilişi değişti. Bu olayla ilgili Twitter kullanıcıları birbirinden ilginç mesajlar paylaştı.



PEREIRA: BU ÇOK SIRADAN BİR YÖNTEMDİR

Maçın ardından olayla ilgili konuşan Vitor Pereira, "organizasyonumuzu kaybettiğimizi hissettim. Diego zeki bir oyuncu olduğu için notu ona verdim. Bu çok sıradan bir yöntemdir" şeklinde konuştu.

FENERLİLER ALAY ETMİŞTİ

Türkiye'de not kağıdı detayı, Roberto Mancini'nin Galatasaray'ı çalıştırdığı 2013-2014 sezonunda gündeme gelmişti. İtalyan teknik adamın, taktiksel değişiklikleri oyuncularına kağıtla ilettiği sezonda mutlu sona Fenerbahçe ulaşmış, şampiyonluk kutlamalarında da, Fenerbahçeli futbolcular ezeli rakipleirne ince bir gönderme yapmıştı. Kutlamalarda bir kağıt elden ele dolaşmış, en sonunda kaleci Volkan o kağıdı kameraya göstermişti...

İşte o yorumlardan bazıları....










Pereira, Diego\'ya Not Gönderdi Sosyal Medya Yıkıldı

Son Dakika Spor Pereira, Diego'ya Not Gönderdi Sosyal Medya Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • mustafa: Keser döner sap döner kardesss 13 1 Yanıtla
  • : Şikeciler 10 3 Yanıtla
  • Sait Çetinkaya : Gülme komşuna gelir başına volki cim?????? 7 3 Yanıtla
  • mamiş: kpss yemi hazırlanıyo diyego 9 0 Yanıtla
  • .: VOLKAN böyle mal yerine koyarlar adamı. 6 1 Yanıtla
  • Birol: "Maci 0-0 bitirin, yoksa kuponum yatar" yaziyor olmasin :-) 6 1 Yanıtla
  • deymo: Anlamimis gibi bakip duruyor.. 6 0 Yanıtla
  • vnp: fenerin teknik teknik turu aziz Yıldırım değil miydi yazık 4 1 Yanıtla
  • turgi: iyi düşün ve lucescunun elini öpte gel diyor. 5 0 Yanıtla
  • turgi: 5 çay çek. Lucescu çay istiyor. 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Muğla'dan genç sporcu Tuna Yaraş, Türkiye Halter Şampiyonası'nda şampiyon oldu
    11:44 Muğla'dan genç sporcu Tuna Yaraş, Türkiye Halter Şampiyonası'nda şampiyon oldu

    Okul Sporları Türkiye Halter Şampiyonası'na Muğla'dan katılan genç sporcu Tuna Yaraş, 177 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yaraş, kendi sıkletinde 67 kilogram, koparma dalında 77 kilogram, silkme dalında ise 100 kilogram olmak üzere toplamda 177 kilogram kaldırarak şampiyonluğa ulaştı.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 4 değişiklikle çıktı
    11:39 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 4 değişiklikle çıktı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü konuk ettiği maçta son maçına göre 4 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlı ekip, sakatlıklar ve diğer nedenlerle 9 eksikle mücadele etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, maçı çocuklarla birlikte izledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise sarı kart cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamadı.

  • 12 Yaşındaki Nurullah Balcı, Trabzonspor Formasını Kalemle Çizip Giyiyor
    11:38 12 Yaşındaki Nurullah Balcı, Trabzonspor Formasını Kalemle Çizip Giyiyor

    Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Nurullah Balcı, Trabzonspor formasını, silinen logosunu kalemle çizip giymeye devam ediyor. Okulun tek Trabzonsporlu öğrencisi olan Balcı, Trabzonlu öğretmeni sayesinde bordo-mavili renklere gönül verdi. Giydiği bordo-mavili formasıyla ilçede zaman geçiren Balcı, aynı zamanda gönül verdiği takımının maçlarını merakla takip ediyor. Trabzonsporlu futbolcularla tanışmayı hayal eden Balcı, gelecek sezon şampiyon olacaklarına inanıyor.

  • Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor
    11:15 Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u konuk edecek. Ligde liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar, evindeki son maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, Galatasaray'ın kalecisi Muslera, gol yememe rekorunu kırma şansına sahip. Mauro Icardi ise son 4 maçta 5 gol atarak etkili performansını sürdürdü.

  • 2023-2024 Fehmi Kuş U13 Ligi Fikstürü Çekildi
    10:58 2023-2024 Fehmi Kuş U13 Ligi Fikstürü Çekildi

    2023-2024 futbol sezonu Fehmi Kuş U13 Ligi fikstürü çekildi. U13 Ligi 27-28 Nisan 2024 tarihinde başlayacak.

  • Pamukkale Üniversitesi Acıpayam MYO Personeli Hakan Dağ Olimpiyat Deneme Yarışmalarında Altın Madalya Kazandı
    10:56 Pamukkale Üniversitesi Acıpayam MYO Personeli Hakan Dağ Olimpiyat Deneme Yarışmalarında Altın Madalya Kazandı

    Pamukkale Üniversitesi Acıpayam MYO personeli Hakan Dağ, Antalya'da düzenlenen Olimpik Deneme Yarışmalarında büyük para atlet kategorisinde Gülle Atma branşında altın madalya kazandı. Hakan Dağ, daha önce de farklı şampiyonalarda farklı branşlarda madalyalar kazanmıştı ve sporla ilgilenmeye devam edeceğini belirtti.

  • Ahmet İlhan Aydın, TFFHGD yönetimine seçildi
    10:44 Ahmet İlhan Aydın, TFFHGD yönetimine seçildi

    Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın, TFFHGD yönetimine seçildi. Ankara'da yapılan genel kurula 442 delege katıldı. Aydın, Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçildi.

  • Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Bocce Gençler İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi
    10:43 Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Bocce Gençler İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi

    Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi bocce sahasında gerçekleştirilen müsabakalarda birinci olan takım, ikinci ve üçüncü takımlarla birlikte madalya ve kupalarını alarak ödüllendirildi. Kaymakam, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ödüller verildi.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    10:38 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye) heyecanı başladı. Turun 3 etabı Muğla'da gerçekleşecek.

  • Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı
    10:36 Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı

    Aydın'ın Çine ilçesinde bulunan bir fıstık fabrikasını ziyaret eden jandarma ekipleri, fabrikada çalışan kadın ve erkeklerle bir araya gelerek 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe gibi konularda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Ayrıca kadınların telefonlarına KADES uygulaması indirilerek, uygulamanın tanıtımı yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, kadınların huzuru ve güveni için sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.


Advertisement