Pazar Yerinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Pazar Yerinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Pazar yerinde silahlı kavga: 1 yaralı- Adana'daki kavga sırasında alışveriş yapan bir kadın yaralandı Pazar alışverişine giden bir kadın, iki kişi arasındaki kavga sırasında tüfekle yaralandı.

02.02.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar yerinde silahlı kavga: 1 yaralı- Adana'daki kavga sırasında alışveriş yapan bir kadın yaralandı Pazar alışverişine giden bir kadın, iki kişi arasındaki kavga sırasında tüfekle yaralandı.Alınan bilgiye göre, S.A. (15), merkez Seyhan ilçesi Alidede Mahallesi'ndeki semt pazarında kavga ettiği kimliği henüz belirlenemeyen kişiye pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada alışveriş yapan Yasemin Kaya (43), boynuna isabet eden saçmalarla yaralandı.Ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.S.A'yı yakalayan polis ekipleri, olayda kullanılan tüfeği bir evin bahçesinde buldu.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. -

Pazar Yerinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pazar Yerinde Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement