Patnos'taki Terör Saldırıları - Son Dakika
Yerel

Patnos'taki Terör Saldırıları

Ağrı Valisi Musa Işın, ildeki terör saldırılarına ilişkin, "Bir tane terörist Ağrı'da ve dağda olduğu sürece, bizim operasyonlarımız ve faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

10.09.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi Musa Işın, ildeki terör saldırılarına ilişkin, "Bir tane terörist Ağrı'da ve dağda olduğu sürece, bizim operasyonlarımız ve faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

Işın, Patnos Kaymakamlığı binası önündeki nöbet kulübesi ile emniyet ve alay komutanlığına dün gece bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca saldırı düzenlenmesinin ardından ilçeye gelerek incelemelerde bulundu.

İlçeye gelişinde Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Işın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Patnos'un huzur ve sükunetiyle tanınan bir ilçe olduğunu söyledi.

İlçede yaklaşık bir yıldır bu huzur ve sükuneti bozma çabasının boy gösterdiğini, ancak buna müsaade etmeyeceklerini ifade eden Işın, şunları kaydetti:

"Dün akşam terör örgütü tarafından kaymakamlığımıza, emniyet müdürlüğümüze ve alay komutanlığımıza bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Çok şükür herhangi bir zayiatımız olmamıştır. Teröristler saldırılarını yapmış ve kaçmışlardır. Terör örgütünün bugüne kadar tüm faaliyetlerini bertaraf ettik. Bugüne kadar, gerek Ağrı merkezde, gerek diğer ilçelerdeki kirli emellerine ulaşmak için her türlü yolu denemişler ama muvaffak olamamışlardır, bundan sonra da olamayacaklardır. Her türlü tedbirimizi aldık ve almaya da devam edeceğiz. Bir tane terörist Ağrı'da ve dağda olduğu sürece bizim operasyonlarımız ve faaliyetlerimiz devam edecektir. Bunu Ağrı, Patnos ve diğer ilçelerdeki halk da böyle bilsin. PKK, bu bölgede Allah'ın izniyle baharı bulamayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos'taki Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement