Patnos'ta AK Parti İstişare Toplantısı - Son Dakika
Politika

Patnos'ta AK Parti İstişare Toplantısı

Patnos\'ta AK Parti İstişare Toplantısı

AĞRI (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Kobani olayları sırasında Patnos’ta yaşananlara değinerek, “Son bir ay içinde yapılan gösterilerde belediye binasının yakılışı ve araç parkurundaki araçların yakılışını televizyon karşısında izlerken canım yandı” dedi.

04.11.2014 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Kobani olayları sırasında Patnos'ta yaşananlara değinerek, "Son bir ay içinde yapılan gösterilerde belediye binasının yakılışı ve araç parkurundaki araçların yakılışını televizyon karşısında izlerken canım yandı" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İstişare Toplantısı; Belediye Kültür Merkezi'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İstanbul milletvekilleri Oktay Saral ve Erol Aydın, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurrahman Çetin, Patnos İlçe Başkanı Fatih Işık, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Dedeli Belde Belediye Başkanı Veysi Durak, partililer ve Patnos halkının katılımıyla yapıldı.

Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Kobani olayları sırasında Patnos'ta yaşananlara değindi. Gül, "Son bir ay içinde yapılan gösterilerde belediye binasının yakılışı ve araç parkurundaki araçların yakılışını televizyon karşısında izlerken canım yandı. Böyle güzel bir belediye binasını yakmak iş değil. Başbakanımızın dediği gibi 'siz yatkınız bizler daha güzelini yapacağız.' Tüm Patnosluların gönüllerinin müsterih olmalarını istiyorum. Biz devletiz, biz hükümetiz. Gidenin yerine yenisini getirmesini, yananın yerine yenisinin yapılmasını elbette biliriz çünkü biz AK Parti hükümetiyiz. Her şeyden önce ilk sözümüz halkımızın hizmetkarıyız ve hizmet etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ise, ilçeye gelerek kendilerine destek verdikleri için herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Akbay, "Son bir ay içerisinde yaşanan olaylar, yanan belediye binamız ve araçlarımız, hizmet noktasında temel unsurlarımızdı. Yanan belediye binası Patnosluların, yanan araçlar Patnosluların, verilen zarar ziyan yine Patnoslunun zararıdır. Hiçbir Patnoslunun evladı kendi belediyesini, araçlarını yakıp yıkmaz. Bu olaylar dışarıdan gelen kişilerin işidir. Bu iş önceden planlanmış ve belediye binası ile araçlar ateşe verilmiştir. Buradan bir daha söylüyorum, bu olaylarda Patnoslular sağduyulu davranmış ve kendi mallarına zarar vermemiştir. Bu olayları yapan kişiler şehir dışından gelen kişilerdir" diye konuştu.

Yapılan istişare toplantısının ardından heyet yakılan belediye binasında incelemelerde bulundu. Daha sonra yeni hizmet binasına geçen milletvekilleri ve başkanlar, belediye tarafından organize edilen mekanda yemek yedikten sonra, yine Patnos Belediyesi tarafından organize edilen aşure dağıtım programına katıldılar. AK Partili heyet, son olarak Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan'ı da makamında ziyaret etti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Patnos'ta AK Parti İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı
    19:19 Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Emekli aylıkları Temmuz'da masaya yatırılacak
    19:13 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Emekli aylıkları Temmuz'da masaya yatırılacak

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum'da yaptığı konuşmada emekli aylıklarının Temmuz ayında tekrar değerlendirileceğini söyledi. Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik yapılan banka promosyonları hakkında da bilgi verdi ve Türkiye'nin ekonomik büyüme ve istihdam oranlarındaki başarısını vurguladı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa morali
    19:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bursa morali

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen miting öncesi vatandaşlar tarafından sevgi gösterisine maruz kaldı. Binlerce Bursalı, Erdoğan'ın otobüsüne çiçek attı ve kendisine moral verdi. Erdoğan da çocuklara oyuncak dağıttı. Mitingde 90 bin kişiye hitap eden Erdoğan, daha sonra Kocaeli'ne geçti.

  • Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek
    19:01 Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. Bakan Bayraktar, yeni bir doğal gaz kuyusu kazıldığını belirterek, enerji alanında denizlerdeki son durumu da paylaştı. Türkiye'nin denizlerdeki enerji filosunda toplam 6 gemi bulunuyor ve bu filonun büyütülmesi hedefleniyor.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu
    19:00 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çorum'da iş insanlarıyla bir araya gelerek, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu. Işıkhan, ayrıca emekli maaşlarının temmuz ayında tekrar masaya yatırılacağını ve emeklilerin refahını artıracak yeni uygulamaların hayata geçirileceğini belirtti.

  • RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı
    18:59 RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını açıkladı. Şahin, Şengül Kurum'un etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek eşinin yanında olmasında hiçbir mahsur olmadığını belirtti ve yalan yanlış algılarla kurumu ve çalışanlarını yıpratmaya izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • Belçika Dışişleri Bakanı: Batı Şeria'da yerleşimcilerin uyguladığı sömürgeleştirme yasadışıdır
    18:55 Belçika Dışişleri Bakanı: Batı Şeria'da yerleşimcilerin uyguladığı sömürgeleştirme yasadışıdır

    Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Filistin'in Batı Şeria bölgesine yaptığı ziyaret sırasında, yerleşimciler tarafından uygulanan sömürgeleştirme ve artan şiddetin yasadışı olduğunu belirtti. Lahbib, tüm Filistinliler ve İsraillilerin barış içinde yaşayabilmesi için tedbirler alındığını ve yaptırımların elde edildiğini ifade etti.

  • Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oğlunun seçim aracına yapılan saldırıyı protesto etti
    18:54 Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oğlunun seçim aracına yapılan saldırıyı protesto etti

    Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim aracına yapılan saldırıyı kınayarak düzenlenen yürüyüşe katıldı. Saldırı, Yarenlik Alanı'nda gerçekleştirilen protesto yürüyüşü ile tepki gördü.


Advertisement