Patnos Belediyesi'nden Ramazan Yardımları - Son Dakika
Yerel

Patnos Belediyesi'nden Ramazan Yardımları

Patnos Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan 250 aileye ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımı yaptı.

29.06.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan 250 aileye ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımı yaptı.

Oluşturulan komisyon tarafından yapılan çalışma ve incelemeler sonucu tespit edilen ailelere ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, yaptığı açıklamada, ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye olarak ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Vatandaşların ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Akbay, "Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda bu desteklerimizi, bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız" dedi.

Ramazan ayında manevi duyguların had safhaya ulaştığını kaydeden Akbay, şöyle devam etti:

"Ramazan, yardımlaşma değerinin on kat daha arttığı bir aydır. İnsanı ön planda tutan bir anlayışla insanlar arasındaki diyaloğu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, misyonumuz doğrultusunda her yıl ramazan ayının ilk günlerinde dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını artırdığımız ramazan paketlerimizi bu yıl da ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız her evde iftar vakti sıcak bir çorbanın olmasıdır. Dağıtımların ilk günlerde gerçekleşmesi ve dağıtımlarda ihtiyaç sahibi ailelerden alınan dualar, yapılan hizmetin güzelliğini bir kez daha ortaya çıkarmış oldu. Ramazan ayının başta Patnos'umuza, ülkemize, milletimize, islam alemine ve tüm insanlığa hayırlar, barış ve bereket getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos Belediyesi'nden Ramazan Yardımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement