Patnos Belediyesi'nden Hummalı Çalışma - Son Dakika
Yerel

Patnos Belediyesi'nden Hummalı Çalışma

Patnos Belediyesi\'nden Hummalı Çalışma

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen on farklı noktaya yeni kapalı halk otobüsü bekleme durakları yerleştirildi.

22.10.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler belirlenen on farklı noktaya yeni kapalı halk otobüsü bekleme durakları yerleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, vatandaşların otobüs beklerken hava koşullarından olumsuz etkilenmesini önlemek için daha önceden belirlenen noktalara kapalı ve oturaklı halk otobüsü bekleme durakları yerleştirdiklerini söyledi. Başkan Akbay, "Daha yaşanabilir ve modern bir Patnos oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden süratle devam ediyoruz. Bu doğrultuda verdiğimiz hizmetlerden biri de belediye özel halk otobüsleri ile gerçekleştirdiğimiz ulaşım hizmetleridir. Belediye olarak ulaşım hizmetlerinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi ve vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için çok sayıda durak noktası belirledik. Mahallelerimize, kent merkezine, okullara ve hastanelere ulaşmak için bu durak noktalarında halk otobüslerini bekleyen vatandaşlarımızın hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için tüm mahallerimize kapalı ve oturaklı bekleme durakları yerleştiriyoruz. Şu anda ihtiyaç duyulan ve uygun olan noktalarda bu durakların sayısını çoğaltıyoruz. Bu kapsamda Hastane Yolu ve belirlediğimiz 10 farklı noktaya yeni kapalı ve oturaklı duraklar yerleştirdik. Bu durakların mahallerimizde güzel bir görünüm oluşturması için modern ve dekoratif olmasına da özen gösteriyoruz. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam edecek" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Belediyesi'nden Hummalı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement