Patnos Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kuruyor - Son Dakika
Yerel

Patnos Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kuruyor

Patnos Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kuruyor

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos Belediyesi tarafından kurulma çalışması devam eden son teknolojiye sahip tesiste hızlı ve seri asfalt üretimi yapılabileceği kaydedildi.

13.04.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos Belediyesi tarafından kurulma çalışması devam eden son teknolojiye sahip tesiste hızlı ve seri asfalt üretimi yapılabileceği kaydedildi.

Asfalt üretim tesisinin büyük bir açığı kapatacağının altını çizen AK Partili Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, kente asfalt üretim tesisi kazandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İlçenin geniş bir alana yayıldığına dikkat çeken Başkan Akbay, "Elimizdeki imkanlarla ancak stabilize yol yapabiliyoruz. Fakat vatandaşlarımızı ciddi şekilde toz ve çamurdan kurtarmak ve ilçemizi daha da yaşanabilir bir bölge yapmak için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ağır kış şartlarından dolayı tüm ara sokaklara parke taşı yapılacağını belirten Başkan Akbay, sıcak asfalt döşemesinin ise tüm yolların hem daha kaliteli hem de daha uzunlu ömürlü olmasının sağlanacağını ifade etti. Başkan Akbay, "Asfalt plenti kuracağız. Bundan sonra sıcak asfalt döşemeyi planlıyoruz. Çünkü Patnos'un ağır geçen kış şartları sebebiyle ara sokaklara parke taşı yapacağız ve asfalt plenti kurduktan sonra döşeyeceğimiz asfalt hem daha kaliteli hem daha uzun ömürlü hem de daha kullanışlı olacak" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Belediyesi Asfalt Plenti Tesisi Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement